shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Magnus Häuser og Mark Gundelach takker af i HB Køge

Mark Gundelach og Magnus Häuser er to af de spillere, der takker af i HB Køge, når sæsonen er afsluttes onsdag aften mod Viborg. Og det er to af de spillere med allerflest kampe i HB Køge-trøjen, der stopper. Gundelach er nummer to på listen over spillere med flest kampe for klubben, 151 er det blevet til, mens Häuser aktuelt står noteret for 112 kampe.

“Det havde selvfølgelig været meget sjovt at slå Lee Rochester (158 kampe, red.), og få rekorden”, siger Gundelach med et smil i stemmen, og bliver hurtigere mere alvorlig i tonelejet, og fortsætter:

“Men nej, det er hvad det er. Det er slut for mig i HB Køge, og som jeg har sagt andre steder, så er det vemodigt. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og kommer til at savne menneskerne her. Man kan måske sige, at jeg tog et skridt ned, da jeg skiftede fra FC Nordsjælland, og jeg havde måske ikke forventet dengang, at HB Køge skulle få en så stor impact på mit liv og min karriere, så det er utroligt vemodigt, og jeg har haft en rigtig god tid her. Jeg har virkelig mødt mange gode mennesker, og har altid følt mig velkommen, så på den måde er det selvfølgelig mærkeligt at have sin sidste dag her. Uden tvivl”, siger Mark Gundelach, mens også Magnus Häuser har det underligt med at skulle stoppe.

“Det er lidt blandede følelser. Jeg føler, det er det rigtige tidspunkt i min karriere, at jeg skal prøve noget nyt. Jeg er taknemmelig for mine fire år i HB Køge, og jeg har oplevet en masse gode ting, og har haft en masse gode holdkammerater, som jeg helt sikkert vil komme til at savne”.

Magnus Haüser kom til HB Køge som nyudklækket seniorspiller efter sin ungdomstid som midtbanetalent i Brøndby IF. Og netop det store skridt fra ungdom til senior har tiden i HB Køge i høj grad været med til at hjælpe godt på vej.

“Man kan sige, at jeg jo er gået fra at være ungdomsspiller til at blive seniorspiller. Jeg har fået noget rutine og har spillet mere end 100 kampe for HB Køge i løbet af de sidste fire år, så det er dejligt”, slutter Häuser.

Magnus Häuser er med i den 18 mand store bruttotrup, der er udtaget til sæsonens sidste kamp, der spilles onsdag aften på udebane mod Viborg. Mark Gundelach derimod har karantæne, og er derfor ikke med i truppen.