Magnus Wørts: Føles som et nederlag

Magnus Wørts spillede alle 90 minutter i søndagens opgør mod FC Roskilde, hvor værterne i allersidste minut fik sikret en pointdeling og dermed fratog HB Køge den sejr, der lå og ventede. Derfor var midterforsvareren også tydeligt skuffet efter et resultat, som ikke ligefrem var tilfredsstillende:

“Jeg er meget, meget skuffet. Det er aldrig rart at give to point væk i allersidste minut. Det føles fuldstændig som et nederlag. Jeg synes egentlig, at vi får bygget på i forhold til de sidste kampe. Vi kæmper for hinanden, kommer godt fra start, scorer to mål, gør det, der skal til og spiller mod ti mand i så lang tid… Så er det skandaløst ikke at få tre point og det føles som et nederlag”, siger Magnus Wørts.

Hvad er forskellen på 2-2 mod Fredericia og 2-2 mod FC Roskilde?

“Mod Fredericia skal vi jagte det hele og er bagud 1-2 – så kan man bedre acceptere 2-2. Mod FC Roskilde er det os, der er foran og spiller en mand i overtal i halvanden halvleg. I sidste minut sker dét så og følelsen bagefter er godt nok tung”.

“Måske skulle vi have jagtet det tredje mål mere – og det synes jeg også, at vi har chancerne til. Men når alt kommer til alt, så scorer vi to mål og er en mand i overtal i så lang tid. Og der må det bare ikke gå galt, som det gør i dag”, slutter Wørts.

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport