Mange skader i HB Køge: Jubril Adedeji foran lang pause

En scanning var vist, at 21-årige Jubril Adedeji har revet korsbåndet over, og den engelske kantspiller kan dermed se frem til en skadespause på op imod ni måneder.

“Jeg er ked af at skulle sidde ude i så lang tid. Jeg synes, både jeg og holdet og de nye trænere startede godt, og jeg glædede mig til at være en del af det. Nu handler det for mig i stedet om at fokusere på min genoptræning, og komme stærkere tilbage”, siger Jubril Adedeji og fortsætter:

“Det bliver en hård test rent mentalt, men det handler om at holde fokus, og fastholde motivationen. Jeg spiller fodbold fordi jeg nyder det, og det er al den motivation jeg behøver, for at kunne komme tilbage på banen, når jeg er klar til det”.

Jubril Adedeji var med i sæsonens første kamp på udebane mod AC Horsens, men har siden set til fra sidelinjen på grund af skaden.

HB Køge er i det hele taget hårdt ramt af skader i øjeblikket. Udover Jubril Adedeji sad også Jon Flanagan, Mathias Nielsen, Lasse Petry og Martin Koch Helsted helt ude da HB Køge i weekenden tørnede sammen med Nykøbing FC, og undervejs i den kamp måtte Bruninho lade sig udskifte med det, der har vist sig at være en brækket fod.

“Det er selvfølgelig trist lige nu, men jeg vil komme stærkt tilbage. Jeg skulle lave en vending, og følte et vrid i foden, og mærkede smerten med det samme. Jeg kom på hospitalet, hvor de kunne se, at foden var brækket. Nu skal den være i gips i to uger, og så kan jeg begynde at gå og måske løbe lidt igen, og efter en uge mere kan jeg forhåbentlig træne med igen”, fortæller Bruninho.

KØGE, DENMARK – JULY 30: Team Photo of HB Køge Men and women at Capelli Sport Stadium on July 30, 2021 in Køge, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport)

Capelli Sport