Marfelt er tilbage på træningsbanen

Nicholas Marfelt er ovenpå igen efter en lang, men alligevel hurtig genoptræning oven på en alvorlig knæskade. Mandag trænede han for første gang fuldt med.

“Jeg har haft min første fulde træning i dag. Det betyder, at nu er jeg tilbage. Nu er jeg egentlig klar, og fit for fight. Det er klart, at der stadig mangler lidt med bolden – det er ikke noget man lige får med fra dag ét. Men rent fysisk og i forhold til mit knæ, så er jeg klar, og jeg er egentlig også i spil til weekenden, hvis Auri skulle få brug for mig”, fortæller Marfelt til HBKoge.dk umiddelbart efter træningen. Og det var fedt at være tilbage, fortæller venstrebacken.

“Det var dejligt. Nu har jeg gået og snuset lidt til det de sidste 2-3 uger. I dag var det en fuld træning, hvor der ikke skulle tages særlige hensyn til mig. Jeg var med i to-mod-to og hårdt intervalspil, og det er noget jeg har savnet. Det var dejligt at være tilbage”.

Marfelt blev skadet kort inde i sæsonen, og måtte igennem en operation inden han kunne påbegynde en lang og hård genoptræning. Prognosen hed i første omgang 6-9 måneders pause, men på nærmest rekordtid har Marfelt arbejdet sig tilbage.

“Prognosen hed 6-9 måneders pause, og i forhold til de seks måneder, så var det der, det var realistisk, at jeg kunne sprinte igen. Jeg sprintede efter 4,5 måned, og nu her efter fem måneder og seks dage, så er jeg klar. Det er gået hurtigere end hvad alle regnede med”.

Han fortæller, at selvom genoptræningen er veloverstået, så sidder det stadig lidt i baghovedet, at venstrebenet har været igennem en operation, men det bliver bedre og bedre, og ambitionen er inden længe igen at kæmpe med om en plads i startformationen.

“Mit venstre ben er lidt mere stift end det højre, og det sidder selvfølgelig lidt i baghovedet. Det er noget jeg skal træne væk, og hele tiden have succesoplevelser med – “nå, men det gik fint i dag, og så går det nok også fint i morgen”. Det bliver heldigvis bedre og bedre for hver dag, der går, og jeg føler, at jeg er ved at være godt klar igen”.

“Jeg glæder mig til at komme tilbage, hvor det virkelig gælder og komme ind og være med blandt de startende 11. Det er noget jeg skal arbejde hårdt for, men det er det, jeg hele tiden har haft som mål, og det er det, jeg er kommet tættere på nu. Nu skal jeg bare arbejde endnu hårdere for at komme endnu tættere på målet, og forhåbentligt sker det snart”.

Nicholas Marfelt nåede at spille to kampe og score et enkelt mål inden han blev skadet og måtte ud i genoptræningsforløbet. Marfelt kom til HB Køge fra SønderjyskE i sommeren 2020.

Capelli Sport