Marius Elvius er Årets Talent og vinder af Danske Bank Prisen

HB Køges 17-årige offensivspiller Marius Elvius er kåret til Årets Talent i HB Køge. Kåringen fandt sted umiddelbart inden onsdagens pokalkamp mod AaB.

– Marius er et stort talent og har som angriber nogle egenskaber, der gør, at han har muligheden for at nå langt med sin fodbold. Han er i 2019 blevet en del af førsteholdstruppen, og i de kommende år skal han vise, at han kan bygge på og udvikle sit store talent, siger direktør Per Rud.

Valget af Marius Elvius som Årets Talent bakkes også op af cheftræner Morten Karlsen.

– Han har et stort potentiale. Han har en krop, som ikke er helt færdigbygget, og han har et fysisk potentiale, han kan udnytte. Han har løftet sig meget og er blevet mere professionel. Han fik debut som 16-årig og har fået nogle kampe både i 1. Division og i pokalturneringen, og han vokser sig større og større, og har en stor fremtid her, og det er en af grundene til at valget er faldet på ham.

– Han har stadig nogle ting, han skal udvikle, men han har trænet godt og fokuseret, og har haft en god udvikling, og er også blevet udtaget U18-landsholdet qua hans gode præstationer her.

Søren Schøn Holst fra Danske Bank og HB Køges Per Rud uddelte Danske Bank Prisen 2019 til Marius Elvius.

Årets Talent og Danske Bank Prisen:
2019: Marius Elvius
2018: Mads H. Christiansen
2017: Alexander Bah
2016: Mathias Drost
2015: Malte Amundsen
2014: Justin Shaibu
2013: Oliver Jørgensen
2012: Sylvester Seeger-Hansen
2011: Nicolai Riise Madsen
2010: Lee Rochester
2009: Marcel Rømer

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport