Marius Elvius udlejes til Hellas Verona

18-årige Marius Elvius udlejes til den italienske traditionsklub Hellas Verona i Serie A på en lejeaftale for resten af sæsonen. Den italienske klub har samtidig sikret sig en købsoption.

“Marius har været igennem en rigtig god udvikling de seneste år, og han har i denne sæson lagt yderligere på sit spil. Han er kun lige fyldt 18 år, så det er helt naturligt,at der er opstået interesse for ham. Hellas Verona er kommet med en rigtig fornuftig ”pakke” for både Elvius og HB Køge. Lejeaftalen betyder, at Hellas Verona nu kan se ham an i deres omgivelser i det kommende halve år, inden de beslutter sig for, om de vil købe ham”, fortæller HB Køges direktør Per Rud og fortsætter:

“Og hvis ikke de vil det, så kommer Marius hjem igen som en mere moden spiller med erfaring fra en anden fodboldkultur. Den aftale kunne vi ikke sige nej til, og vi er stolte over igen at kunne udvikle spillere,der tiltrækker sig interesse uden for landets grænser. Vi ønsker Marius alt det bedste og glæder os til at følge ham i Verona i det kommende halve år. Han arbejder stenhårdt og har mange forudsætninger for at slå igennem”.

“Det er et skifte, jeg har tænkt meget over, siden muligheden dukkede op. Det er en stor italiensk klub og det er en drengedrøm at spille på det niveau. Aftalen med Hellas Verona giver mig mulighed for at teste mig selv i rammer, jeg ikke er vant til og til at lære, hvad det vil sige at være professionel i udlandet. I min dialog med klubben har jeg fået et godt indtryk og de har lagt en god plan for mig. Samtidig har jeg kunne se på holdet, at de klarer sig godt og træneren har et godt øje til unge spillere – det har også betydet noget, da jeg selvfølgelig gerne vil spille fast på førsteholdet i fremtiden”, siger Marius Elvius selv om skiftet.

Marius Elvius har spillet 36 kampe og står noteret for seks mål for HB Køge. Elvius debuterede for HB Køge i foråret 2019 og blev samme år kåret som Årets Talent i HB Køge.

Capelli Sport