Mark Gundelach vender tilbage til HB Køge

HB Køge har skrevet en toårig kontrakt med højrebacken Mark Gundelach, der dermed vender tilbage til HB Køge, hvor han tidligere har tilbragt tre succesfulde år. Gundelach er hentet i FC Roskilde, hvor han har fået ophævet sin kontrakt.

– Mark kender klubben, og var i sin første periode i HB Køge en af de bedste offensive backs i NordicBet LIGAEN. Mark er lynhurtig og har et godt blik for spillet, og så slår han nogle gode indlæg, som kan give nogle farlige situationer i modstandernes felt. Mark er blevet 27 år og har efterhånden oparbejdet en god del rutine, som vi også vil få god gavn af. Vi er meget glade for at kunne byde Gundelach velkommen tilbage, og glæder os til at se ham trække trøjen over hovedet igen, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud.

Mark Gundelach stoppede i HB Køge ved kontraktudløb ved udgangen af 2017 og skiftede siden til FC Roskilde. Han har derfor tilbragt det seneste halvandet år i Roskildeklubben, hvor han nåede at spille 36 kampe, men vender altså nu tilbage til HB Køge.

 

– Jeg var rigtig glad for at få at vide, at HB Køge var interesserede i mig. Der er ikke nogen tvivl om at det var en lidt hektisk periode i FC Roskilde. Jeg ved, hvad HB Køge står for, og jeg var rigtig glad for min første tid i klubben, og jeg ser frem til at komme ind og spille på banen igen.

 

– Det er et lidt andet hold end sidst jeg var her. Der er måske 3-4 stykker tilbage fra da jeg var her, men jeg kender stadig rigtig mange af dem rigtig godt, og Morten Karlsen har jeg spillet sammen med, og ved at han gerne vil spille noget god fodbold, som også passer mig rigtig godt. HB Køge har et rigtig spændende hold, og jeg tror, at vi kan få en rigtig god sæson, så jeg ser frem til at starte.

 

Mark Gundelach har tidligere spillet 90 kampe for HB Køge og står noteret for fem scoringer.

 

Fakta om Mark Gundelach

Født: 7. januar 1992

Position: Forsvar

Højde og vægt: 172 cm. og 65 kg.

Tidligere klubber: FC Nordsjælland // SønderjyskE // HB Køge (5. januar 2015 – 31. december 2017) // FC Roskilde

Ungdomslandskampe: 43 ungdomslandskampe // 4 mål

Kampe for HB Køge: 90

Mål for HB Køge: 5

Capelli Sport