Markvardsen før Thy/Thisted: “Vi skal ud og vinde”

På lørdag drager HB Køge mod det nordjyske, når man på udebane skal forsøge at hente tre point mod FC Thy/Thisted Q i Gjensidige Kvindeligaen. Hbkoge.dk har taget en snak med den talentfulde offensivspiller Signe Markvardsen op til kampen på lørdag: 

“Vi går helt sikkert efter at vinde kampen på lørdag. Vi skal ud og spille en god kamp, ligesom vi gjorde mod Fortuna Hjørring sidst. For når vi spiller, som vi har gjort i de to kampe mod Fortuna Hjørring, så er vi utrolig svære at møde. Vi skal ud og vinde, så vi kan komme op på hesten igen efter nederlaget mod Hoffenheim. Jeg kunne fornemme på træningen i dag, at alle er opsatte og klar til kampen lørdag”, siger Signe Markvardsen om kampen på lørdag. 

18-årige Signe Markvardsen har på det seneste gjort sig positivt bemærket, hvor det er blevet til en startplads i de seneste tre kampe mod henholdsvis Fortuna Hjørring og Hoffenheim. Signe Markvardsen håber derfor også på lørdag at forsætte den gode stime for hende personligt:

“Jeg vil gerne blive ved med at byde mig til. Jeg skal forsætte min udvikling og mit spil på banen. Nu hvor jeg er begyndt at få spilletid, så skal jeg arbejde endnu hårdere for at blive en bedre spiller. Så i kampen på lørdag kan fansene forvente, at jeg selv og holdet arbejder hårdt for hinanden”. 

I september var Signe Markvardsen udtaget til U19-landsholdet og mod slutningen af september bed hun sig fast i startopstilling for HB Køge. Noget den unge kantspiller ikke havde forventet, men er glad for:

“Jeg synes, at det har været virkelig fedt. Der er blevet lagt meget hårdt arbejde i, at jeg nu starter inde. Det var ikke lige umiddelbart dét, jeg havde forventet. Men selvfølgelig er jeg glad over, at trænerne har vurderet, at jeg er god nok til at starte inde. Det er et stort rygklap og en motivation til at forsætte min udvikling. Det har været dejligt at mærke tempoet i kampene og føle, at jeg kunne være med”, fortæller Signe Markvardsen, og beskriver sig selv som fodboldspiller: 

“Jeg er offensiv spiller, der tør udfordre og være en trussel. Derudover er jeg god i pasningspillet og kombinationerne offensivt. Jeg er måske ikke den største fysisk, men jeg kan stadig godt gå til stålet”. 

I tirsdags fik Signe Markvardsen også sin debut i Champions League, da man tabte til Hoffenheim. Men på trods af resultatet, så var det en stor oplevelse for Signe Markvardsen:

“Det var en stor oplevelse for mig. Det var ikke den sædvanlige Champions League-hymne, men den nye hymne til kvinderne. Alligevel fik jeg da lidt gåsehud, da jeg stod på banen og hørte den. Vi fik måske et lille chok over tempoet, men jeg synes det var en fed oplevelse for mig personligt, men også for hele holdet”.

Der er kampstart på lørdag klokken 15.00 på Sparekassen Thy Arena, når HB Køge på udebane møder FC Thy/Thisted Q. Kampen kan følges på vores egen Twitter-profil eller ses på Viaplay. 

Capelli Sport