Martin Jensen: Skal fortsætte takterne fra Vejle-kampen

Søndag kommer Skive IK på besøg på Capelli Sport Stadion til et interessant returopgør, hvor der skal følges op på sidste gang de to hold mødte hinanden. Der blev til det 1-1 på Hancock Arena i en kamp, hvor præstation i følge Martin Jensen lod noget tilbage at ønske:

– Ja, der er noget, der skal revanches. Vi er faktisk lidt heldige, at vi får noget med deroppe – men sådan som det har set ud indtil videre i de sidste par kampe, ser det rigtigt fornuftigt ud i forhold til at få tre point på søndag.

– Vi er kommet lidt tilbage til den gamle skole med at spille det fodbold, vi kan finde ud af. Vi spiller nede bagfra og spiller helt igennem. Vi får skabt en masse gode chancer.

– Min form er der, hvor den skal være nu. Jeg kæmper og knokler, hvad jeg kan til træning for at bevise overfor Morten Karlsen, at jeg skal starte inde. Men holdet er også inde i en god stime lige nu, så det er svært at kæmpe sig ind i startopstillingen.

– Vi skal jo sådan set bare fortsætte med det vi viste i Vejle-kampen, når det gælder Skive IK. Vejle har vel reelt set kun en rigtig stor chance – da de rammer overliggeren. Vi har en del flere chancer mod tophold, så vi skal bare have samme takter frem mod Skive, så vinder vi på søndag, slutter Martin Jensen af.

NordicBet LIGA

HB Køge – Skive IK

Søndag d. 6. oktober klokken 14:00

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

Capelli Sport