Martin Koch Helsted: “Det betyder alt!”

Dybt inde i overtiden stod Martin Koch Helsted klar ved pletten. Klar til at sende bolden i kassen og gøre sig selv til matchvinder i en hård tilkæmpet, men fuldt fortjent og tiltrængt sejr over Kolding.

Man hvad tænker man, når stadionuret har passeret 93 minutter, stillingen er 0-0 og man står klar til at sparke det straffespark, der kan afgøre kampen?

“Der går en del tanker igennem hovedet på mig. For det første, så er der en del af Koldingspillerne, der skal over og markere sig, og komme med lidt smarte kommentarer, men det er en del af det, og det prøvede jeg også mod Viborg, hvor jeg skulle stå og vente i 25 minutter”, siger Martin Koch Helsted med et smil på læben, og fortæller samtidig, at han var helt afklaret, hvor han ville sparke.

“Jeg havde besluttet mig, og det var nok i dag, til at den gik ind. Det var dejligt”.

Sejren var HB Køges anden i forårssæsonen, og holdets første efter genstarten af dansk fodbold. Det var derfor tre tiltrængte point, der blev sat ind på kontoen, som konsekvens af HB Køge-topscorerens sene scoring.

“Det betyder alt.Vi rykker lidt i tabellen og får den sejr, som vi har længtes efter i lang tid, og som vi har været tæt på et par gange, både i Roskilde og i Vendsyssel. Jeg synes det var fuldt fortjent, og var der nogen, der skulle tage sejren i dag, så var det os. Vi har sgu mest brug for de point lige pt.”, lød det fra Martin Koch Helsted, der nu står noteret for 15 sæsontræffere.

Capelli Sport