Martin Koch Helsted efter top 6: “Fik det vi kom efter”

HB Køges all-time topscorer Martin Koch Helsted var i startopstillingen for første gang i foråret  og efter en skadespause da HB Køge fredag aften tørnede sammen med Hvidovre i den sidste og afgørende kamp i grundspillet.

“Det har været en lang dag. Jeg står tidligt op og får diverse måltider, og lader op. Og så går vi i gang med kampen, som bliver en lidt rodet affære med lange bolde.Vi kan ikke rigtig spille det spil, som vi egentlig gerne vil. Så det bliver en kamp med dueller, og hvor vi står meget i presset og organisationen, og jeg synes egentlig at vi tackler det fint, og får med top 6 det resultat, vi gerne vil”, siger angriberen, der fik fuld tid i opgøret.

“Jeg kunne godt være med, og spillede hele kampen. Lungerne gjorde lidt ondt til sidst, og benene er også lidt ømme, men jeg klarede det, og holdet klarede det, og vi fik det, vi kom efter”, fortæller han.

Både han og holdkammeraterne var tydeligt begejstrede over at have sikret pladsen i top 6-slutspillet.

“Vi er sindssygt lettede. Det er dejligt for holdet, for klubben og for hele byen, at vi kommer i top 6 og får noget topfodbold i 1. Division. Det gør det hele meget sjovere”, slutter Martin Koch Helsted.

Capelli Sport