Martin Koch Helsted: “En kæmpe lettelse”

HB Køges matchvinder Martin Koch Helsted scorede sit 16. sæsonmål da HB Køge lørdag eftermiddag hentede en vigtig 1-0-sejr på udebane mod Nykøbing FC. Sejren betød meget, og det kunne mærkes på spillerne efter kampen, at det var tre vigtige point, der var sat ind på kontoen.

“Det er en kæmpe lettelse. Vi har længtes efter en sejr her, og kunne isolere os en lille smule fra bunden. Vi er ikke matematisk sikret endnu, men det ser godt ud, og vi ser frem til onsdag, hvor vi endegyldigt kan sikre os”, lød det efter kampen fra Martin Koch Helsted, der dog understreger, at der stadig er arbejde at gøre, selvom HB Køge med dagens sejr har sikret et forspring på syv point ned til netop Nykøbing FC inden de tre sidste spillerunder.

“Det skal vi ikke ligge så meget i, for vi ved, at alt kan ske i fodbold. Vi ser frem mod næste kamp. I dag har vi armene, og i morgen har vi også lidt armene oppe, og så får vi dem hurtigt ned igen, for så ved vi, at der er en ny kamp, hvor vi skal ud og jagte en sejr”.

Martin Koch Helsted scorede kampens enlige mål da han efter bare 11 minutters spil var hurtig i opfattelsen og opfangede Magnus Häusers glimrende aflevering. Med bolden for fødderne og alene med keeper Jannich Storch havde HB Køge-topscoreren god tid til at overveje, hvor han ville placere bolden.

“Jeg har ladet mig fortælle, at der er nogen keepere, der ser lidt video af mig, og har set, at jeg en gang i mellem ligger bolden over i det lange hjørne, når jeg har lidt for god tid, så i dag tænkte jeg, at “han har sgu set noget video af mig, så jeg ligger den i det korte”, og der gættede jeg rigtigt, så det var dejligt, at se den gå ind”, slutter angriberen.

Capelli Sport