Martin Koch Helsted er Årets Spiller og vinder af Faxe Kondi Prisen

I forbindelse med årets sidste kamp blev Martin Koch Helsted for andet år i træk kåret som Årets Spiller i HB Køge. Det er første gang, at en spiller løber med titlen to år i træk. Kåringen falder som kulmination på et år, hvor Martin Koch Helsted har markeret sig med 17 scoringer i 34 kampe.

Og netop de mange mål har været en af hovedårsagerne til at titlen som Årets Spiller igen i år, tilfalder Martin Koch Helsted. Det fortæller cheftræner Morten Karlsen.

– Han scorer mål, og har været afgørende for os i både foråret og efteråret. Han er en lidt uortodoks spiller, som stadig gerne vil udvikle sig, og også lægger på hele tiden, og så scorer han jo bare mål og viser sin enorme betydning for holdet, siger Karlsen om HB Køge-topscorerens præstation på banen.

Men også uden for banen er Martin Koch Helsted en profil.

– Han er vellidt af helvedes til. Alle kan lide ham. Han giver meget af sig selv på sin egen måde. Han er ikke sådan en typisk leder, men alligevel en leder i form af at han scorer mål, men også fordi han er nem at holde af, lyder det fra Karlsen, mens adm. direktør Per Rud supplerer:

– Han giver altid lidt ekstra på og uden for banen. Han har igen set over hele 2019 lavet masser af mål og har været en god og vigtig spiller for os, og så er han bare vellidt af alle i hele klubben.

Årets Spiller og vinder af Faxe Kondi Prisen:
2019: Martin Koch Helsted
2018: Martin Koch Helsted
2017: Andreas Hansen
2016: Alexander Ludwig
2015: Kristian Pedersen
2014: Frederik Due
2013: Jeppe Kjær
2012: Marc Rochester
2011: Nicolaj Madsen
2010: Fabinho
2009: Thomas G. Christensen

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport