Martin Koch Helsted: “Humøret og glæden er tilbage”

Humøret er højt på Capelli Sport Stadion, hvor HB Køgespillerne er i fuld gang med forberedelserne frem mod den kommende sæson i NordicBet Ligaen. Det fortæller alle tiders HB Køge-topscorer Martin Koch Helsted til HBKoge.dk.

“Jeg synes helt klart, at humøret og glæden er tilbage igen. Vi har fået fornyet energi i form af nye ansigter, og det er rigtig positivt oven på en hård tid. Jeg synes, det var en hård omgang at skulle sige farvel til så mange ansigter, men det er sådan fodbold er. Det positive er, at der altid kommer nye ansigter til og nye relationer opstår”, siger angriberen og fortæller desuden, at han og holdkammeraterne er klar på at rejse sig igen oven på et skuffende slutspil, hvor HB Køge blot hentede et enkelt point i ti kampe.

“Min sidste sæson illustrerer meget godt holdets sæson. Der var ikke meget, der fungerede. Jeg er spændt på den nye sæson. Det nye trænerteam er spændende og afklarede i forhold til, hvad de gerne vil. Jeg ser derfor god mulighed for at jeg igen kan bidrage til holdets succes. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke er lidt ekstra respekt for Daniel Agger og Lars Jacobsen. Det er store personligheder med succes i bagagen. Samtidig er det ekstremt spændende at være en del af træningen og se hvad de har taget med fra øverste hylde”, slutter Martin Koch Helsted.

Opstarten har indtil videre budt på en hård træningslejr på Bornholm med træningskampe mod Rønne IK (6-0-sejr) og Malmö FF (0-2-nederlag).

Capelli Sport