Martin Koch Helsted sætter ord på sæsonens sidste kamp

Hvordan sluttede I sæsonen af i dag?

“En kamp hvor jeg synes, at vi er bedst, men de får scoret målene indtil sidst i anden halvleg, hvor vi får en julegave fra deres venstreback, som vælger at heade bolden i eget mål og så er det jo pres derfra og til det sidste. Og så er det dejligt at få sat en kasse ind til 2-2, så vi ikke går herfra med et nederlag.”

Og som vi tror, at vi taber kampen kommer du frem og header bolden i mål. Det gør dig til fælles topscorer. Hvad betyder det, at blive topscorer for dig?

“Det betyder meget. Det er dejligt med personlig succes, men først og fremmest er det dejligt, at vi i Nykøbing kunne sikre os den overlevelse – og efter det, har jeg så kunne rette fokus mod topscorertitlen. Det er måske ikke blevet til de mål, som jeg havde forventet og håbet på, men det er dejligt at kunne slutte af med et mål i dag”

Tre sæsoner med 17 mål i hver, det er vel det, man kalder en succes?

“Jo, det er det. Jeg er også selv imponeret. Når man tænker på, hvad jeg kom fra. Jeg kom fra FC Helsingør som det, jeg selv vil kalde en fortabt sjæl med lidt baglårproblemer. I Køge møder jeg et andet miljø, bliver taget godt imod, får tilliden fra træneren, skaderne forsvinder og det hele kører bare. Jeg har nogle rigtig gode medspillere, der er gode til at sætte mig op. Så stor cadeau til mine medspillere gennem tre sæsoner”

Nu går du sammen med resten af truppen på en lille ferie. Hvad skal den bruges til?

“Ja, de næste fem-seks dage kunne jeg i hvert fald godt tænke mig at ligge stille. Jeg synes, at jeg har løbet rigtig mange meter i løbet af den sidste halvsæson. Derefter kan jeg begynder stille og roligt at forberede mig til den næste halvsæson”

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

 

Capelli Sport