Martin Koch Helsted vil overraske i Viborg

Før HB Køges seneste hjemmekamp blev HB Køges topscorer Martin Koch Helsted kåret som Årets Spiller i klubben. Det var tredje år i træk, at angriberen vandt titlen.

“Det er et stort skulderklap, og en anerkendelse af det man laver. Jeg er lidt overrasket i år. Jeg har ikke haft den bedst sæson hidtil, men jeg gjorde det rigtig godt i sidste sæson, og var med til at sikre at vi blev i 1. Division, og jeg tager det som et kæmpe kompliment”, siger Martin Koch Helsted og fortæller, at selvom indeværende sæson ikke har budt på ligeså mange mål som tidligere, så har han i sinde at fortsætte målscoringen.

“Jeg kan sagtens fortsætte med at lave mål. Vi har generelt ikke lavet så mange mål i denne sæson, og det betyder også, at jeg ikke har lavet det antal mål, som jeg har scoret de tidligere år, men jeg synes også folk har været lidt hårde ved os, og man skal ikke altid måle angriberne på mål – og specielt ikke på dem, de har lavet de foregående år. Der er masser af andre gode ting, man kan lave på et hold. Stå godt i organisationen, lægge boldene af, arbejde for holdet, og det må være det, der har været nøgleordene for mig i denne sæson”.

Martin Koch Helsted var ikke selv med da kåringen fandt sted. Han var ramt af sygdom, og lå hjemme under dynen.

“Det var lidt forkølelse, og så bliver man lidt nervøs og skynder sig at få taget en test. Den var negativ og jeg kunne ånde lettet op, tage et par dage hjemme og så komme tilbage og være nogenlunde på toppen”, fortæller angriberen.

Fredag aften spiler HB Køge på udebane mod rækkens tophold fra Viborg, der har en stærk statistik på hjemmebanen, hvor holdet har vundet alle foreløbige syv kampe i denne sæson. Og selvom HB Køge er underdogs, så tager Martin Koch Helsted og holdkammeraterne til Jylland for at overraske.

“Viborg er et super godt hold. De har masser af selvtillid og scorer masser af mål, og lukker ikke mange mål ind. Det bliver en svær kamp, og vi har tidligere haft det svært på deres hjemmebane. Jeg tror ikke der er mange der forventer, at vi tager derover og få noget med hjem, så vi kan kun overraske , og vi har det fint med, at der ikke er så mange forventninger. Så vi tager til Viborg for at give dem en mavepuster”, slutter Martin Koch Helsted.

1. Division

Viborg FF – HB Køge

Fredag den 11. december kl. 18.00

Energi Viborg Arena

Foto: TT-Film

Capelli Sport