Masser af spilletid til HB Køges U16 Future-landsholdsspillere

Det danske U16 Future-landshold har i den seneste uges tid spillet tre kampe mod Polen, Belgien og Sverige, og der har været masser af spilletid til de fire HB Køge-talenter, som var udtaget til landsholdstruppen. Fire-nationers-turneringen blev afviklet på dansk grund med kampe i Roskilde og Holbæk.

Danmark – Polen // 2 – 3

Victor Musse og Jonathan Mørkedal var i startopstillingen. Førstnævnte fik de første 60 minutter og sidstnævnte blev spillede første halvleg inden han blev udskiftet ved stillingen 1-1. Også Adam Choukri kom i aktion – han blev skiftet ind ti minutter før tid.

Danmark – Belgien // 0 – 0 (4 – 2 efter straffesparkskonkurrence)

Også i kampen mod Belgien var to HB Køge-spillere i startopstillingen. Det blev til 70 minutter på banen til Adam Choukri, mens Alfred Gøthler spillede den første time. Undervejs blev både Jonathan Mørkedal og Victor Musse skiftet ind.

Danmark – Sverige // 2 – 5

Jonathan Mørkedal var i startopstillingen og fik den første time på banen inden han lod sig udskifte. Både Choukri, Musse og Gøthler blev skiftet ind med 30 minutter tilbage af kampen. Gøthler tegnede sig for en enkelt scoring, da han efter 65 minutter bragte Danmark foran 2-1.

Capelli Sport