Matchvinder Fløe: Vilde 24 timer

”Det har været nogle vilde 24 timer for mig. Jeg har både fejret 20-års fødselsdag, er blevet udtaget til landsholdet og har så i dag scoret to mål. Selv om det har været vildt og turbulent, så må jeg sige, at det har været to gode dage”, fortæller Cecilie Fløe efter lørdagens sejr over FC Thy-ThistedQ.

Som hun selv fortæller, fyldte den formstærke angriber 20 år fredag. Det blev ikke markeret med store festligheder – altså bortset fra den første landsholdsudtagelse til fynboen. I stedet fik Fløe mulighed for at tage revanche lørdag, hvor turen gik til det Sparekassen Thy Arena og endnu en Gjensidige Kvindeliga-kamp. Som bekendt blev det til en fornem 3-1-sejr, som i bund og grund blev cementeret efter en velspillet første halvleg.

”Vi spiller jo en egentlig rigtig god første halvleg, hvor vi er i stor kontrol, får scoret tre mål, og vi kommer derefter egentlig ok ud til anden halvleg. Men derefter føler jeg, at vi mister lidt af energien og bliver lidt ukoncentrerede. Vi tager ikke de rigtige beslutninger, laver nogle dårlige afleveringer og har ikke nok fokus”, opsummerer målscoreren Cecilie Fløe efter kampen og forklarer om det førte af sine to mål i lørdagens opgør:

”Ved det første mål ser jeg, at Horne (Sofie Thrane Hornemann, red.) har bolden lidt ude på kanten, så jeg holder mig bagerst i feltet og bag ved min nærmeste modstander for at kunne time mit løb ind foran, for at kunne heade den i mål. Det var et klasse indlæg, og det skal jeg selvfølgelig score på”,

”Jeg får tit at vide, at jeg skal stå længere tilbage i feltet og så vente med at løbe tidligt ind – og det lytter jeg selvfølgelig til. I dag lykkedes og så er det bare et spørgsmål om timing, som heldigvis passede rigtig godt”, slutter en glad og veltilfreds Cecilie Fløe efter kampen.

Og så er det ellers hurtigt videre. Næste opgave er torsdagens kamp, hvor FC Barcelona er næste opgave i anden spillerunde af UEFA Women’s Champions League-gruppespillet.

Capelli Sport