Mathias Nielsen efter nederlag til Fremad Amager: ”Vi må se indad”

I dagens udebanekamp mod Fremad Amager i NordicBet Ligaen blev det til et 2-0 nederlag. Allerede i første halvleg kom Fremad Amager foran på et straffespark, og midt i anden halvleg lukkede Kristoffer Munksgaard kampen med sit andet mål til slutresultatet 2-0. Uheldet forsatte undervejs i kampen, da både Buch, Cavnic og Marfelt måtte lade sig udskifte med skader. Vi tog en snak med Mathias Nielsen efter kampen:

“Det var en utrolig dårlig præstation i dag. Nu skal vi hjem og kigge indad. Det snakkede vi også om her efter kampen. Vi skal finde os selv. For det vi præsterer i dag, kan vi ikke være bekendt. Så det er helt på sin plads, at vi fik en skideballe, for det er igen i dag de personlige fejl der koster.”

En skuffet Mathias Nielsen var heller ikke tilfreds med sin egen præstation i dagens kamp:

“Jeg er jo selv indblandet i mål nummer to, og det er bare ikke godt nok. For de straffer det, når vi laver de her personlige fejl, og så er det svært at vinde fodboldkampe. Så alle må hanke op i sig selv nu og vi må se indad, for det er den eneste måde, at vi kommer videre”, sagde en skuffet Mathias Nielsen kort efter kampen.

Næste kamp i NordicBet Ligaen er allerede på onsdag, når vi hjemme på Capelli Sport Stadion tager imod Helsingør kl. 18.30. Billetter til dette opgør kan købes via linket her. 

Capelli Sport