Mathias Nielsen ude resten af efteråret

Mathias Nielsen led et vrid i knæet i sejren over Nykøbing FC i lørdags. Defensivspilleren er nu blevet scannet og diagnosen lyder på et delvist overrevet ledbånd i knæet, hvilket betyder, at han er ude resten af efterårssæsonen i NordicBet Ligaen.

“Det kommer til at tage noget tid, og det ser svært ud i forhold til at nå tilbage til de resterende kampe i efteråret. Forhåbentlig er jeg med til opstarten til foråret, så det er dét, jeg arbejder henimod. Det gode for mig er jo, at det ikke var korsbåndet eller en gentagelse af den skade jeg har haft tidligere, hvor brusken i mit knæ blev slået i stykker”, fortæller 30-årige Mathias Nielsen.

Bortset fra en enkelt kamp har Mathias Nielsen spillet alle kampe for HB Køge i denne sæsons NordicBet Liga. Her er det blevet til spilletid på både midtbanen og i forsvaret for den rutinerede spiller. Derfor er det også frustrerende, at han nu skal se holdet fra sidelinjen den kommende tid:

“Det er altid frustrerende at blive skadet. Det er heldigvis kun anden gang i min karriere, at jeg bliver slemt skadet. At det så er samme knæ som sidste gang, det er selvfølgelig ekstra uheldigt. Én af grundene til at jeg kom til HB Køge var jo, at jeg ville spille rigtig meget, så jeg er meget ærgerlig over, at jeg nu skal sidde ude i den her periode”, forklarer Mathias Nielsen.

Mathias Nielsen er dog også klar over, at det næste stykke tid, hvor han er skadet, også blev en udfording mentalt:

“Jeg kan godt mærke, at jeg skal arbejde lidt mentalt i forhold til at få det bedste ud af genoptræningen og skadesperioden. Det er hårdt mentalt at være skadet, men jeg skal sørge for, at jeg kommer stærkest muligt tilbage, så det vil jeg arbejde for hver dag fra nu af”

HB Køge drager fredag nordpå, hvor man på udebane gæster Hvidovre i NordicBet Ligaen klokken 18.30.

Capelli Sport