Mehder: Pokalkamp bliver ikke skolegårdsfodbold

Tirsdag klokken 17.15 bliver der fløjtet gang i pokalopgøret mellem Albaniserie-holdet Kerteminde BK og HB Køges NordicBet Liga-mandskab. Kampen spilles på Albani Kerteminde Stadion, og selvom der er fire niveauer mellem de to mandskaber i den danske fodboldpyramide, så forsikrer HB Køge-keeper Frederik Mehder, at Svanerne ikke kommer til at tage noget for givet i opgøret på den anden side af Storebælt.

“Hvis man spiller i Albaniserien, så har man altså også spillet fodbold i hele sit liv. Så vi må for alt i verden ikke gå ud tro, det er skolegårdsfodbold, vi skal ud og spille. Vi går ind til kampen med forventningen om, at vi skal dominere og selvfølgelig vinde. Der er ikke rigtigt andet, der tæller, end det. Det er rimelig simpelt. Men det kan vi også kun tillade os at forvente, hvis vi tager opgaven seriøst,” siger han.

Mehder og holdkammeraterne ekspederede i Pokalens første runde Skovshoved fra Sjællandsserien ud med en 4-0-sejr og nogle af erfaringerne fra dén kamp kan det unge HB Køge-mandskab godt bruge imod Kerteminde BK.

“Objektivt set skal det ikke være anderledes at spille imod et Albani-serie hold end imod et NordicBet Liga-hold. Men det er det jo. Vi kender ikke spillerne og vi kender ikke stedet på forhånd, så vi ved ikke helt på samme måde, hvad der venter os af bane, omgivelser og folk omkring kampen. Men det skal vi være klar på – klar til at håndtere rent mentalt. Vi har alle sammen prøvet at spille på baner, der ikke er helt perfekte, det er jo en del af fodbolden. Så vildere er det heller ikke,” siger Mehder.

Mehder var ikke i spil i weekendens NordicBet Liga-kamp imod FC Helsingør, men han og alle andre i truppen er sultne efter oprejsning ovenpå 2-4-nederlaget.

“Det betyder meget for holdet og klubben, at vi kan komme ud og rejse os igen efter præstationen og resultatet i weekenden. Kan vi holdet nullet, så vil det selvfølgelig også være noget, vi kan tage med videre til de kommende kampe. Så det er vores mål,” slutter Mehder.

Grundet manglende lys på stadion i Kerteminde er der kick-off allerede klokken 17.15. Vi vil løbende opdatere fra kampen på både vores Twitter– og Instagram-profil.
Billetter til kampen kan købes ved indgangen for 30,- kroner.

Kerteminde BK – HB Køge
Pokalen, 2. runde
Tirsdag d. 30. august 2022, 17.15
Albani Kerteminde Stadion

Capelli Sport