Mehder forlænger i HB Køge

HB Køge har forlænget kontrakten med 27-årige Frederik Mehder, der har været i klubben siden sommeren 2021. Den nye kontrakt løber frem til udgangen af sæsonen 2022/23.

“Frederik er en dygtig keeper, som er med til at øge kvaliteten i vores målmandsteam, så alle holder sig skarpe. Vi har været rigtig, rigtig glade for at have ham i truppen, og glæder os over, at vi er blevet enige om at han også fremadrettet skal være i HB Køge,” udtaler HB Køges direktør Per Rud.

“Efter jeg kom til klubben før sæsonen, og er gået en hylde op, der er jeg faldet rigtig godt til, og kan mærke at jeg udvikler mig, og presser på for at blive “den der er den”, og det vil jeg gerne fortsætte med. Snorre og jeg supplerer hinanden godt på og uden for banen. Vi kan begge lære af hinanden, og det er meget tilfredsstillende, så jeg er rigtig glad for at være her,” udtaler Mehder.

Frederik Mehder kom til HB Køge fra Skovshoved, og har en fortid i klubber som BK Frem, Holbæk og FC Helsingør, og har i denne sæson ageret back-up for Oskar Snorre. Mehder står noteret for en enkelt kamp for Daniel Aggers tropper, da han vogtede målet i efterårets 120 minutter lange pokalkamp mod FC Helsingør.

Capelli Sport