Mendoza: Godt at vi kæmper til det sidste

Kevin Ray Mendoza stod noget af en brandkamp, da HB Køge søndag eftermiddag spillede 1-1 i Hvidovre og tog et vigtigt point med hjem til Østsjælland og resten af nedrykningsdramaet.

Kevin, først og fremmest en travl dag på kontoret for dig i målet her i Hvidovre. Hvordan var det at være en af dagens mænd i centrum?

“Det er selvfølgelig dejligt og jeg er glad for, at jeg spiller en god kamp. Men jeg havde ikke tænkt, at der var så meget brug for mig i dag. Men det var der, og så var det godt, at jeg var klar. Og det skal jeg bare tage med til næste kamp.”

Niveauet bliver spillemæssigt hævet i anden halvleg. Du får heldigvis også lidt mindre at lave. Hvad synes du om holdets præstation som helhed?

“Jamen altså, vi får ikke helt spillet til at fungere. Vi prøver flere gange, laver nogle fejl… Det gør lidt, at vi bliver frustrerede og slår nogle lidt længere bolde. Men jeg synes, at vi kæmper godt. Men det bliver lidt problematisk, da Steph (Stephan Petersen, red.) får en udvisning.”

Ja, men et point er også vigtigt i øjeblikket. Hvad kan vi tage med fra Hvidovre?

“Selvfølgelig den fighterånd, som vi viser til sidst. Vi er nede med en mand, de scorer og har også nogle chancer til sidst. Det at vi kæmper. Og at vi kæmper til det allersidste, det er godt.”

HB Køges næste NordicBet LIGA-kamp er lørdag den 11. juli klokken 14 på CM Arena og kan følges på Twitter og Viaplay.

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport