Michael Maagesø: Det var fedt med en sejr

Af Per Møller

Lørdag eftermiddag sikrede HB Køges kvindehold i 2. Division, Pulje 1 sig sin blot anden sejr i den igangværende efterårssæson.

Holdet har været udfordret i sæsonens første 11 kampe hvor man af forskellige grunde har måtte skifte spillere fra kamp til kamp og derfor ikke har kunnet stille med bare nogenlunde samme opstilling fra kamp til kamp.

I weekenden gjaldt det så en ægte ”seks-point-kamp” på udebane mod B.73 Slagelse som inden kampen lå næstsidst i tabellen med to point flere end HB Køge. B.73 Slagelse var i øvrigt den klub som HB Køges havde fået sin hidtil eneste sejr imod – med 4-1 på hjemmebane i september måned.

Det var en glad cheftræner Michael Maagesø der kunne gøre status for den vigtige kamp og sejr i Slagelse lørdag eftermiddag.

”Først og fremmest – det var fedt at vinde. Det fortjener de virkelig alle på og omkring holdet. Trods modgangen i sæsonen har alle bare arbejdet hårdt og seriøst på at få vendt bøtten. Nu kom belønningen – og hvad var bedre end at slippe væk fra den lidet flatterende sidsteplads. Nu ser situationen ikke håbløs ud – hvilket den jo i allerhøjeste grad havde gjort hvis vi havde tabt kampen”, siger Michael Maagesø der ser masser af håb forude – og ikke mindst ser frem til at bygge på til forårssæsonen.

Michael Maagesø kunne fra trænerbænken se sine spillere levere en fornem første halvleg hvor holdet reelt afgjorde kampen med tre scoringer – alle signeret Katja Larsen.

”Vi havde fået den erfarne Laura de Fries tilbage efter at hun havde været borte fra holdet i nogle uger på grund af en skade. Nu fik vi sat hende op i forreste geled så hun kunne deltage i det opbyggende spil og i presspillet. Det fungerede fint. Vi fik så en lille forskrækkelse da B.73 scorede straks efter pausen da vores forsvar ikke fik returneret bolden godt nok. Det gav naturligvis B.73 lidt tro på tingene, men jeg er imponeret over at vores hold fik kæmpet sig ud af problemerne. Vi stod godt imod, alle ydede en kæmpe indsats og i målet spillede Teagan en flot kamp med mange fine redninger og gode indgreb,” siger Michael Maagesø der kunne juble sammen med sine lykkelige spillere efter sidste dommerfløjt.

Nu venter en enkelt kamp inden turneringen går på vinterpause – hjemmekampen mod Allerød FK på søndag den 12. november kl. 14.00 på Capelli Sport Stadion i Køge.

”Det kunne være dejligt at få endnu en sejr. Vores spillere har i hvert fald fået troen på sejr tilbage så vi håber rigtigt meget på at kunne slutte godt af”, slutter HB Køge cheftræneren.

På billedet ses Michael Maagesø i højt humør i omklædningsrummet efter kampen mod B.73 Slagelse. Foto: Jeanette de Fries.

Capelli Sport