Midtbanestrateg forlænger med HB Køge

I foråret styrede Lauren Sajewich HB Køge med hård hånd og en blød inderside gennem Kvalifikationsligaen og det er nu en kendsgerning, at det så absolut ikke er det sidste, vi har set til amerikanerens store overblik. Sajewich og HB Køge er således blevet enige om at forlænge samarbejdet for de næste to år.

“Lauren har været en stor del af vores succes i Kvalifikationsturneringen. Med sin utrolige forståelse for spillet, giver hun tryghed og frihed til vores offensive spillere. Hun er altid i bevægelse og placerer sig korrekt, så hvis offensiven mister bolden, er de ikke i tvivl om, at Lauren er der til at rydde op efter dem. Samtidig er hun blændende på bolden og laver utroligt få fejl. Udenfor banen er hun meget vellidt og vi er stolte over, at hun har skrevet under på en toårig forlængelse”, siger sportschef Jonas Nielsen.

“Jeg er så glad for at forlænge min kontrakt og fortsat at kunne spille for HB Køge. Det er en fantastisk historie og en stor mulighed for fortsat at være en del af det hold, der rykkede op sidste sæson. Som jeg ser det, er der stadig et stort potentiale for at performe på det højeste niveau og vi kan sammen blive ved med at udvikle elitespillere. Det er lige sådan et sted, jeg ønsker at være”, siger Lauren Sajewich

Fakta om Lauren Sajewich
Født: 13. oktober 1994
Position: Midtbanespiller
Højde: 173 cm
Tidligere klubber: Texas Cristian University // Chicago Red Stars

Capelli Sport