Midtbanetalent skifter til HB Køge

HB Køge får denne sommer tilgang af den spændende, unge midtbanespiller Augusta Callesen, der kommer til klubben fra FC Nordsjælland på en 3-årig aftale.

Augusta er bare 16 år gammel og har optrådt fire gange for det danske U16-landshold. I HB Køge kommer hun til at fordele sine træningstider således, at hun halvdelen af tiden træner med førsteholdets fra Gjensidige Kvindeliga og den anden halvdel af tiden træner med klubbens U18 DM-hold. Som udgangspunkt bliver det også U18-holdet Augusta i første omgang skal repræsentere, men der er store forventninger til, at Augusta kommer til at tage skridtet videre til den største scene i sin tid i HB Køge.

“Vi har hentet Augusta, fordi vi tror på hende og hendes potentiale. Det er kæmpestort, og vi er sikre på, at det her er det rigtige sted for hende at forløse det. Hun er stadig meget ung, så vi skal selvfølgelig også passe på ikke at overgøre det hele og smide hende ud på dybt vand med det samme. Tingene skal doseres rigtigt, men på sigt skal Augusta nok komme til at få en stor rolle på vores førstehold,” siger Cheftræner Søren Randa-Boldt.

Augusta kommer til klubben efter et år i FC Nordsjælland, som hun sidste sommer skiftede til fra barndomsklubben Odense Q.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang her i HB Køge. Det er tydeligt, at rammerne og setuppet omkring kvinderne er helt unikt, og man kan virkelig mærke, at kvindefodbolden bliver prioriteret. Jeg er derfor også meget stolt over, at jeg nu skal til at repræsentere HB Køge. Desuden synes jeg også, at spillestilen og det hurtige spil passer godt til mig, hvilket naturligvis også tiltaler mig. Jeg er spændt på, hvad min tid her i klubben kan føre til, og jeg er sikker på, at jeg er landet det helt rigtige sted,” lyder det fra Augusta Callesen.

Stort velkommen til Augusta fra alle i HB Køge.

Augusta Callesen
Født: 24. marts 2006
Position: Midtbanespiller
Tidligere klubber: Odense Q, FC Nordsjælland

Capelli Sport