Mie før pokalsemifinale: Vi tror på det

Lørdag eftermiddag er der lagt op til et brag af et opgør når HB Køge tager til det jyske for at spille det sidste af to semifinaleopgør imod Fortuna Hjørring i Gjensidige Kvindepokalen. Med et uafgjort resultat i sidste opgør er alt fortsat helt åbent mellem de to hold, men svanernes anfører Mie Leth Jans er optimistisk og håbefuld forud for kampen.

“Første semifinaleopgør endte uafgjort på hjemmebane. Det er klart, at en sejr naturligvis havde været at foretrække, så vi i morgen kunne stå med et lille forspring, men vi skal dog huske på, at vi stadig kommer med et fint resultat. Vi er ikke bagud, vi står lige og alt kan ske. Vi leverede en rigtig god præstation hjemme, men manglede ‘bare’ at få bolden ind over stregen. De gode takter tager vi med os i morgen, og så går vi selvfølgelig hundrede procent efter sejren, det skal vi,” fortæller Mie Leth Jans og sætter ord på det første semifinaleopgør hjemme imod Fortuna.

“Jeg synes, at vi kommer godt i gang med kampen og får skabt den energi i spillet, som vi føler, at vi har manglet lidt på det sidste. Det er derfor også noget, vi har arbejdet meget med på træningsbanen og i testkampene, så det er virkelig rart, at vi lykkes med det i kampen. Vi får også spillet rigtig fint i store dele af kampen og kommer frem til en del chancer – vi får bare ikke proppet den ind, og det synes jeg egentlig er et meget godt billede af hele kampen. Det er selvfølgelig lidt frustrerende med de manglende mål, men vi kan stadig tage mange positive ting med os fra kampen,” fortæller den erfarne midtbanespiller.

I morgendagens sidste semifinaleopgør skal der findes en vinder af kampen, og den kan derfor gå i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Lykkes det HB Køge at tage sejren med hjem i morgen, sikrer de sig en finaleplads og kæmper dermed også om den første pokaltitel i klubbens historie. Mie Leth Jans føler, at truppen er godt klædt på til opgaven, men mener også, at der er nogle ting, som truppen skal gøre bedre i dette opgør, hvis de skal stå tilbage som vinderne af opgøret.

“Vi skal selvfølgelig score på vores chancer, det er klart. Derudover skal vi generelt få lidt mere ro på vores spil. I anden halvleg i sidste opgør begyndte vi at stå for lavt, hvilket gjorde at vi fik sværere ved at holde på bolden. Det skal vi gøre bedre i morgen. Vi skal fra start tage kontrol over kampen og hele vejen igennem få den afviklet på vores præmisser. Med det sagt, så føler vi os godt klædt på og tror fuldt og fast på, at vi kan lykkes med vores ting og kan tage en sejr med hjem i morgen,” slutter Mie Leth Jans.

Følgende trup er udtaget til pokalsemifinalen i Hjørring
1. Bridgette Skiba
2. Maria Uhre
3. Yujie Zhao
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
6. Kelly Fitzgerald
8. Emma Regan
9. Nicole Kozlova
10. Maddie Pokorny
11. Sarah Jankovska
12. Silje Stockmar
13. Cecilie Fløe
14. Daisy Cleverley
18. Beate Marcussen
19. Emma Veletanlic
22. Matilde Lundorf
23. Agnete Marcussen
26. Mie Leth Jans
30. Freja Solgaard
44. Emma Færge

Der er kick-off på Dana Cup Kunstgræs, Park Vendia, Hjørring klokken 13:00.
Kampen udbydes som pay-per-view streaming og det koster 49,- kroner at se med. Du finder streamet til kampen her.

Capelli Sport