Mike: “Altid specielle kampe mod Hobro”

Fredag drager HB Køges NordicBet Liga-mandskab til Hobro i NordicBet Ligaens næstsidste spillerunde. Begge mandskaber har endegyldigt reddet sig fra nedrykning i løbet af den seneste uges tid, men det ændrer ikke på svanernes motivation for at vinde opgøret, understreger HB Køge-kaptajn Mike Jensen.

“Jeg forventer, at alle spillere her i klubben har et indre drive efter at levere varen – også selvom vi ikke spiller for overlevelse længere. Kærligheden til fodbolden, viljen til at konkurrere og vores sammenhold, skal nok alt sammen være stærkt nok til, at vi stadig giver alt, hvad vi har. Desuden kan vi stadig rykke højere op i tabellen, og det er det, vi går efter nu,” siger Mike Jensen.

Han forventer en svær kamp på DS Arena mod en modstander, der som regel volder problemer for svanerne i kampe, der er svære at spå om. For et års tid siden endte det således 4-4 i sidste sæsons afsluttende opgør, mens denne sæson for HB Køge har budt på en 0-0-kamp, en 0-1-sejr og et 1-3-nederlag imod Hobro.

“Det er altid specielle kampe mod Hobro, som er svære at forudsige. Vi har nogle gange haft svært ved at overskue, præcis hvordan de skal gribes an, når kampene har udviklet sig. Senest tabte vi 3-1 herhjemme, selvom vi følte, vi havde ret godt styr på kampen. Så smed de pludselig to hurtige bolde ind og en våd klud i fjæset på os i første halvleg. Når de først er foran, er de virkelig svære at have med at gøre, siger Mike Jensen.

“Vi skal være dygtige for at håndtere de dyder, de kommer med. Så mentalt og taktisk skal vi være godt forberedte, for vi har haft svært ved at knække dem i de seneste kampe. Og fysisk ved vi, at de også er stærke – så det bliver på alle måder en svær kamp,” forudsiger HB Køge-anføreren.

Det er forud for de to sidste spillerunder fortsat helt åbent, om HB Køge ender på førstepladsen eller fjerdepladsen i NordicBet Ligaens Kvalifikationsspil. Økonomisk er der en forskel på op imod en million kroner på at ende på de to placeringer. Og det faktum er selvfølgelig ikke uden betydning.

“Det er klart, at kan det give noget ekstra til klubben økonomisk, så skal vi selvfølgelig også tage det meget seriøst. Vi er ansatte i klubben og medansvarlige for, hvordan det hele kører rundt. Men det er vores indre drive, der skal bære det og føre os frem til den gode placering, mere end det er økonomiske motiver,” slutter Mike Jensen.

Der er kick-off på kampen i Hobro klokken 18.30 fredag aften. Kampen kan følges på Viaplay.

Capelli Sport