Mike: “Det tekniske niveau var ikke godt nok”

“Vi spiller for langsomt og er for upræcise. Vores tekniske niveau var ikke godt nok i dag og det var derfor vi tabte.”

Dommen fra den tilbagevendte anfører Mike Jensen var klar efter torsdagens nederlag mod Kolding IF. HB Køge fik aldrig rigtigt fat i opgøret – heller ikke selvom det blev til et tryk mod gæsterne i den sidste halve time af opgøret efter Koldings Dalton Wilkins var blevet præsenteret for et rødt kort.

“Havde rytmen været lidt mere som den sidste halve time af kampen, hvor vi kom mere over fløjene og fik skabt nogle gode situationer, så havde vi haft bedre chancer. Men det var en bøvlet kamp for os og det var dem, der gjorde den bøvlet for os. Den første time var det bøvlet fodbold for os, fordi det var på deres præmisser,” siger Mike Jensen med henvisning til, at det blev en kamp med mange lange bolde, dueller og langsomt tempo.

“Det er svært at presse en bold, der er oppe i luften eller ligger udenfor sidelinjen og venter på at blive kastet ind – og det gjorde den en del af tiden. Men jeg synes mest vi kan bebrejde os selv, at vores tekniske niveau ikke var godt nok, når vi så havde bolden. Vi skulle tage os bedre af den og spille mere med den, end vi formåede.”

Med resultatet er han og holdkammeraterne uden sejr i NordicBet Ligaen i syv kampe – men det presser ikke kaptajnen.

“Vi tager stadig en kamp af gangen. Vi ville gerne have haft flere point, end vi har fået, men jeg synes også nogle af vores præstationer har berettiget, mere end vi har fået. Og så må vi stadig også huske, at vi har et hold af unge spillere, som det er meningen skal udvikle sig mere både individuelt og som hold, jo mere erfaring vi får sammen i løbet af sæsonen,” slutter Mike Jensen.

HB Køges næste opgave i NordicBet Ligaen er en udekamp mod AaB fredag d. 22. september.

Capelli Sport