Mike inden dobbeltopgør: “En fantastisk dag for byen”

Når HB Køge på søndag åbner portene til Capelli Sport Stadion, så er det ikke bare en, men to hjemmekampe, der er i vente for svanerne.

Først tager HB Køge imod FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindeliga, og efterfølgende er det NordicBet Liga-mandskabet der får besøg af Næstved. Selvom det langt fra er første gang at HB Køge på den måde inviterer til dobbeltopgør, så er det ikke noget, der sker ofte i dansk fodbold generelt og det er i høj grad med til at gøre HB Køge til en unik klub, mener anføreren.

KØB BILLET // DOBBELTKAMP: HB Køge – FC Thy-Thisted Q & HB Køge – Næstved BK

“Det må være fantastisk for byen og lokalområdet, at klubben kan levere to så spændende produkter, selvom det jo ikke er verdens største fodboldklub. Kvinderne er i toppen af tabellen, og vi er i den anden ende, så man får ligesom lidt af det hele. Men fælles er jo, at vi alle håber det ender med seks HB Køge-point når dagen er slut. Så det er altid en spændende dag, og det må være fantastisk som tilskuer at kunne komme på stadion og se to spændende kampe lige efter hinanden på den måde.”

“Vores to hold står i to forskellige situationer og derfor er det to forskellige udgangspunkter, man får med de to kampe. For dem der interesserer sig for lokalsamfundet og for HB Køge som klub, er der en underholdende dag i vente, og helt sikkert en dag i fodboldens tegn.”

Den garvede midtbaneslider nyder at være et sted, hvor herre- og kvindeholdene i hverdagen er så tæt sammen som tilfældet er i HB Køge.

“Vi er rigtig tæt på hinanden og det er spændende at få lov til at stå på sidelinjen og følge deres udvikling og kvindefodboldens rejse i Danmark. Og de følger jo også med i, hvordan det går vores hold og mig og mine medspillere på herreholdet. Jeg synes det er ekstremt lærerigt, og vi er i høj grad fælles om at forme kulturen i klubben,” lyder det fra Mike Jensen.

“Vi ser ofte hinanden i hverdagen, fordi vi deler bane og har omklædningsrum lige ved siden af hinanden. Det giver en masse ekstra viden indad i klubben om, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer, og jeg ved at trænerne også taler sammen og deler erfaringer. Vi ser også kvindeholdets træninger fordi de tit ligger i forbindelse med vores – og omvendt. Så vi kan hente inspiration i en masse ting, det kan være i alt fra træningsøvelser til mentalitet, koncentration og professionalitet i hverdagen. Der er helt sikkert mange områder, hvor vores to hold og spillere kan lære af hinanden.”

Mens Gjensidige Kvindeliga-holdet spiller med kampstart kl. 13.00, så er der for herreholdet kick-off kl. 16.00, hvor det altså er lokalrivalerne fra Næstved, der er modstanderen. Og det er et opgør, som Mike Jensen ser frem til.

“Det er sådan en kamp, der er sjov at spille. Der er på en måde lidt mere på spil, og samtidig så er det også et lokalopgør og lidt rivalisering er der jo, så vi glæder os.”

Alle billetter/adgangskort, der sælges til på søndag giver adgang til begge kampe på Capelli Sport Stadion. Billetsalget foregår som altid på hbkoge.eventii.dk. Læs mere om billetsalg, adgangsforhold og dagsprogrammet her.

Capelli Sport