Mike J.: Vi er nødt til at vinde noget mere

Det var en ærgerlig Mike Jensen, der efter fredagens 1-0-nederlag mod Fremad Amager stillede op til interviews. Især ærgrede det HB Køge-anføreren, at en enkelt defensiv fejl endte med at føre til nederlaget.

“Jeg synes vi leverer nogle gode ting, og det gjorde Fremad Amager også. Specielt i første halvleg synes jeg der var okay tempo på med gode angreb i begge ender. I anden halvleg føler jeg at vi har fuld kontrol bortset fra på deres dødbold. Vi står og sover den ene gang og så taber vi på det. Det kan vi selvfølgelig ikke være tilfredse med. Men overordnet set, når vi kommer hjem og ser kampen igennem igen, så vil der også været mange brugbare ting, som var bedre end i andre af vores kampe,” fortalte Mike Jensen.

HB Køge-mandskabet sikrede sig med sidste weekends sejr over Esbjerg fB imod nedrykning, og derfor er pointene på papiret ikke så vigtige for HB Køge som for andre hold i nedrykningsspillet lige nu. Men det ændrer ikke på, at resultaterne stadig har stor betydning for svanerne.

“Vi er nødt til at få tre point, vi er nødt til at vinde noget mere. Vi har også spillet for mange uafgjorte kampe også. Vi har spillet så mange jævne kampe præcis som den her. De seneste to kampe er det lykkedes mod Esbjerg og Jammerbugt, der var det også tæt, men vi fik de tre point. Det skal vi stadig blive endnu bedre til,” siger Mike Jensen.

Udover at ‘øve sig i at vinde’ bruger holdet de resterende kampe i sæsonen til at forbedre nogle konkrete spillemæssige ting på banen, og på det parameter mærker Mike Jensen og co. fremgang.

“Vi kan selvfølgelig også kigge på de elementer af spillet på banen, som vi har arbejdet med og som vi gerne vil fortsætte med at udvikle på fremover, der skal sikre at vi vinder flere kampe på sigt. Jeg synes egentlig, der var en del af de elementer, som vi ramte meget godt med i dag,” sluttede anføreren.

Allerede på torsdag venter næste opgave for HB Køge, når Jammerbugt FC gæster Capelli Sport Stadion til en aftenkamp på Kristi Himmelfartsdag. Billetsalget til dén kamp er i gang – du kan finde din billet til kampen lige her.

Capelli Sport