Mike Jensen beklager

I søndagens kamp mod Hvidovre på Capelli Sport Stadion blev anfører Mike Jensen udvist efter 37 minutters spil. Det gjorde en allerede svær kamp endnu sværere. Kampen endte 0-3 til Hvidovre. 

“Jeg dummer mig og svigter holdet. To sekunders manglende koncentration, hvor jeg slår hovedet fra, og så taber vi kampen. Det er fuldt ud mit ansvar, og jeg vil gerne sige undskyld til mine holdkammerater og de fans, der skabte en fantastisk kulisse. Vi vil gerne vise os frem, bygge en kultur og skabe noget her på Capelli Sport Stadion,” erkender anfører Mike Jensen. 

Efter nederlaget i første hjemmebanekamp har HB Køge igen muligheden for at hente en sejr på hjemmebane, når Hobro kommer forbi Capelli Sport Stadion. Et opgør, som Mike Jensen vil se fra tribunen, da han afsoner karantæne.

“Én ting er, at vi har tabt en kamp, men det er mere måden som det skete på. Vi kommer skidt ud til kampen og så smider jeg det hele på gulvet. Vi har en ny hjemmebanekamp nu, og jeg håber, at vi kan få samme kulisse igen. Det var helt fantastisk at se og høre de mange tilskuere. Vi har tre point efter to kampe, hvilket er en god start, så nu handler det bare om at vinde den næste kamp”, siger Mike Jensen. 

Søndagens opgør havde samlet 1925 tilskuere. Næste kamp er på søndag d. 8. august, når Hobro IK gæster Capelli Sport Stadion kl. 13.30. 

 

Capelli Sport