Mike Jensen efter Lyngby: En helt anden attitude

Skuffelsen lå i luften blandt HB Køge-spillerne efter Lyngbys sene udligning i kampen fredag aften. En udligning, som forvandlede tre ventende point til blot et enkelt. Alligevel var der masser af positivitet hos Køges enlige målscorer Mike Jensen efter opgøret.

”Vi er skuffede over, at vi ikke får de tre point. Det lå til os, og vores indsats var tre point værdig. Vi manglede kun lige det sidste, men der er rigtig mange ting at bygge videre på,” sagde Mike Jensen umiddelbart efter slutfløjt.

Forskellen på udtrykket hos Svanerne var til at få øje på sammenlignet med sidste weekends kamp i Jammerbugt – og det kunne mærkes inde på banen.

”Vi ville have et andet udtryk og kropssprog overfor hinanden. En helt anden attitude og et andet sammenhold. Det viste vi. Se bare på den måde, vi udtrykker os på. Der er hele tiden hænder i vejret og klapsalver, når en medspiller laver en god aktion. Meget bedre kommunikation og udtryk hele vejen rundt,” forklarer Mike Jensen og uddyber:

”Det smitter jo af på det taktiske og fodboldmæssige også. Vi var mere kompakte, og vi var der bare for hinanden. Det var dejligt at se og være med til.”

For den hårdtarbejdende anfører Mike Jensen bød kampen personligt på noget så sjældent som en hovedstødsscoring. Og så var det endda tredje kamp i træk, Mike kom på tavlen for HB Køge.

”Jeg tror næsten ikke, nogen af tingene er sket før. Den her gang var målet også næsten allerede færdigscoret – jeg skulle bare sætte panden på. Hvis jeg skal score med hovedet, skal der være en ualmindeligt god oplægger med i det, så Pierre Larsen skal også have noget kredit,” påpegede Mike Jensen.

Den gode indsats og præstation skal HB Køge forsøge at gentage på fredag, hvor Fredericia venter hjemme på Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport