Mike Jensen er Årets Herrespiller

2023 lakker mod enden og HB Køges NordicBet Liga-hold spillede søndag eftermiddag den sidste kamp i dette kalenderår.
Forud for kampstarten mod AaB blev det afgjort, hvilken spiller, der blev udpeget som vinder af Faxe Kondi-prisen og dermed titlen som Årets Herrespiller i klubben i 2023.

Titlen er tilfaldet HB Køges rutinerede anfører Mike Jensen, der både i foråret og efteråret er gået forrest på banen og som ikke mindst har været en stor støtte for klubbens mange unge spillere. Mike Jensen har i kalenderåret spillet 26 kampe for HB Køge.

“Mike er holdets styrmand både på og udenfor banen. Han går altid forrest og har en vilje, der smitter af på hele truppen. For os er han desuden ‘trænerens forlængede arm’ og efter min mening rækkes bedste spiller. Vi er enormt stolte over, at han er i HB Køge, og at vores unge talenter har ham at læne sig opad,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Det er anden gang Mike Jensen løber med titlen som Årets Herrespiller i HB Køge. Inden årets sidste kamp satte anføreren sin underskrift på en kontraktforlængelse med klubben og det er dermed sikkert, at han også i næste sæson er HB Køge-spiller og dermed har muligheden for at fuldende sit hattrick af Årets Spiller-titler. En bedrift alle tiders topscorer i HB Køge, Martin Koch Helsted, hidtil er den eneste, der har præsteret.

Som vinder af Faxe Kondi-prisen får Mike Jensen et års forbrug af Faxe Kondi fra Royal Unibrew.

Årets Herrespiller // Vinder af Faxe Kondi-prisen
2023: Mike Jensen
2022: Oskar Snorre
2021: Mike Jensen
2020: Martin Koch Helsted
2019: Martin Koch Helsted

2018: Martin Koch Helsted
2017: Andreas Hansen
2016: Alexander Ludwig
2015: Kristian Pedersen
2014: Frederik Due
2013: Jeppe Kjær
2012: Marc Rochester
2011: Nicolaj Madsen
2010: Fabinho
2009: Thomas G. Christensen
Capelli Sport