Mike Jensen er Årets Spiller 2021

I forbindelse med årets sidste hjemmebanekamp på Capelli Sport Stadion blev årets spiller i HB Køge kåret. Det blev for herrerne i år Mike Jensen, der løb med prisen efter han sidste vinter skiftede til HB Køge på transferdeadline-dag.

“Det betyder mega meget for mig! Jeg havde en del opgaver, da jeg kom her. På mit papir står der, at jeg skal være en af dem, der driver det hele fremad og som får andre til at følge med. Så jeg spejler mig i de andres og holdets fremgang i løbet af året. Her på det sidste har vi haft det momentum, vi har villet have, og tingene er begyndt at sætte sig som vi vil have dem. Så jeg er stolt over min pris og glad for den. Den giver mig energi til at levere også i fremtiden,” siger Mike Jensen om prisen.

Mike Jensen har spillet 29 kampe, hvor det er blevet til fire mål og tre assists for den 33-årige midtbanespiller, siden han kom til klubben sidste vinter. Og det er især på baggrund af hans høje bundniveau, at titlen som årets spiller tilfalder ham.

“Mike har jo kvalitet hele vejen rundt. Han skal vi vise især de unge spillere, hvordan tingene skal gøres. Og det gør han til fulde. Både til træning og til kamp. Han har noget ekstraordinært. Og det viser han også gang på gang. Han leverer på et højt bundniveau hver gang, og det har vi talt meget om her i klubben; Det er ikke topniveauet, det handler om, men bundniveauet, og dér er han ekstraordinær,” siger cheftræner Daniel Agger om Mike Jensen.

Fra hele HB Køge skal der lyde et stort tillykke til Mike med prisen.

Årets Spiller for herrer og vinder af Faxe Kondi Prisen:
2021: Mike Jensen
2020: Martin Koch Helsted
2019: Martin Koch Helsted
2018: Martin Koch Helsted
2017: Andreas Hansen
2016: Alexander Ludwig
2015: Kristian Pedersen
2014: Frederik Due
2013: Jeppe Kjær
2012: Marc Rochester
2011: Nicolaj Madsen
2010: Fabinho
2009: Thomas G. Christensen