Mike Jensen: Et skidt nederlag for os

Søndagens nederlag imod Vendsyssel FF gør ondt. Så klar er meldingen fra anfører Mike Jensen efter kampen, der på forhånd var blevet udpeget som en nøglekamp.

“Jeg er skuffet. Jeg synes ikke Vendsyssel spiller nogen strålende kamp, og derfor er jeg skuffet over, at vi ikke kan levere bedre selv og få noget med herfra. Det var vigtigt ikke at tabe. Men det gjorde vi, så nu ligger vi igen lidt efter. Der er selvfølgelig en del tilbage af grundspillet endnu, men det var et skidt nederlag for os,” siger Mike Jensen.

HB Køge fik aldrig spillet til at glide på det nordjyske græs – mestendels fordi det lykkedes hjemmeholdet at få skabt et kampbillede, der passede dem bedre end HB Køge. Dét blev afgørende for kampens udfald, mener Mike Jensen.

“Det bliver for meget på deres præmisser, og selvom det er en lige kamp, synes jeg de er en my bedre end os i dag. Det lykkes for dem at bringe kampen ud af kontrol, så det hele bliver lidt rodet og ustruktureret. Det bliver en kamp med mange andenbolde, kontra på kontra og også mange dødbolde. Ikke så meget fint spil. Det skyldes også, at vi ganske enkelt ikke er skarpe nok. Timingen er for dårlig og vores tekniske niveau i dag var også under niveau.”

Nederlaget betyder, at HB Køge nu har seks point op til holdene i top 6. Et hul, der er skabt fordi HB Køge ikke har været gode nok til at få noget med fra kampene imod de direkte rivaler.

“Vi formår ikke at få noget med, og det er ikke første gang, det er tilfældet. Det har været en tendens, at vi får for lidt ud af det. Vi skal blive bedre til at få mere ud af de her kampe,” siger en skuffet Mike Jensen.

Næste mulighed for at komme tilbage på sporet og hente tre point i NordicBet Ligaen er søndag d. 30. oktober, hvor Sønderjyske gæster Capelli Sport Stadion og HB Køge.

Capelli Sport