Mike Jensen inden gyserkampe: Kom og støt os

Tre spillerunder forude – to hjemmekampe mod bundholdene i løbet af den næste uges tid. Der er alt at spille om i de forestående opgør, hvor HB Køges NordicBet Liga-hold skal forsøge at øge afstanden til Næstved Boldklub under nedrykningsstregen og sikre overlevelsen i landets næstbedste række.

Det bliver en dramatisk afgørelse, spår HB Køge-anfører Mike Jensen, og derfor ønsker han sig stor opbakning hjemme på Capelli Sport Stadion til de to ventende hjemmekampe, så afgørelsen kan blive tippet svanernes vej.

“Opbakningen hjælper os og betyder utrolig meget. Det giver altid energi, og det er det, der er vigtigt især hen imod slutningen af sæsonen, hvor benene begynder at være møre. Energien er utrolig vigtig, og den kan man også få fra publikum. Jeg kan kun ønske mig og opfordre til, at folk kommer på stadion og støtter os. Jeg tror, der bliver drama, og det bliver sikkert også underholdende. Vi skal vinde begge kampe. Vi spiller på hjemmebane mod vores to konkurrenter, og det bliver to direkte dueller, som vi satser på at vinde. Det er vores eneste mål,” understreger Mike Jensen.

Lykkes HB Køge med dét falder tingene på plads og svanerne sikrer sig overlevelse. Men en ting er målet og ønsketænkningen – noget andet er, at der venter modstanderhold, der altid har tilsvarende mål på egne veje. Derfor tager Mike Jensen og holdkammeraterne heller ikke noget for givet.

“Afgørelsen falder nok først helt sidst, og det kommer formentlig til at være åbent helt til sidste spillerunde. Det bliver mentalitet, vilje, spændingsniveau, effektivitet og selvfølgelig også kvalitet, som kommer til at afgøre det. Sådan har det hele tiden været. Men så er der også energien – kan vi få hjælp til at vinde på det parameter, kan det blive den afgørende forskel, der får tingene til at vippe vores vej.”

KØB BILLET: HB KØGE – FC HELSINGØR

HB Køge forsøge at rejse sig oven på sidste uges skuffende, store nederlag mod B.93 på Østerbro, hvor svanerne ramte en decideret off-day mod et skarpt og effektivt hjemmehold. Sådan oplevede HB Køges anfører Mike Jensen det i hvert fald.

“Vi var er jo nærmest flove til sidst og selvfølgelig meget frustrerede. B.93 var selvfølgelig langt bedre end os på dagen, hvor vi havde en kollektiv og individuel off-day. Og så var de i øvrigt også meget effektive. Vi har også selv haft et par kampe, hvor resultatet har løjet lidt i vores favør, og det synes jeg også lidt, at det gjorde i den her kamp. 7-1 var lige rigeligt, men der var ingen tvivl om at vi var langt dårligere end dem. Det blev grimme cifre, og det er vi trætte af. Så kan man sige, at vi forspildte muligheden for at hente tre point, men det gjorde Næstved også, og på den måde ændrede situationen sig ikke. Det bliver de sidste par kampe, der bliver afgørende,” siger Mike Jensen, der forventer at se en reaktion fra sit hold i kampen mod Helsingør 2. pinsedag.

“Selvfølgelig skal der nu komme en trodsreaktion. Det skal der komme uanset om man taber 2-1 eller 7-1. Men det klart, at der måske er nogle små ting inde i folk, der ligger og bobler lidt for at komme ud nu, for det var på grænsen til ydmygende mod B.93. Nu må vi hanke op i os selv og vise, at det vil vi ikke være bekendt. Vi har noget at bevise og det er bare endnu en grund til, at jeg håber, folk vil komme på stadion til kampen.”

Der er kick-off mod FC Helsingør klokken 15.00 mandag d. 20. maj på Capelli Sport Stadion. HB Køge opfordrer alle til at møde op i blåt og sort tøj for at vise deres støtte til holdet i de afgørende kampe. Har man ikke mulighed for at komme på stadion og overvære kampen mod FC Helsingør, kan den følges på Viaplay og i ‘stories’ på holdets sociale medie-profiler på Instagram og Facebook.

Capelli Sport