Mike Jensen inden Helsingør: “Vi bygger hele tiden på”

HB Køge kom foran i tirsdagens pokalkamp mod Superligaholdet Lyngby, kom bagud undervejs, og tvang med en sen udligning kampen ud i forlænget spilletid. Igennem hele opgøret satte HB Køges unge mandskab en rigtig fin præstation sammen, og selvom Lyngby trak det længste strå til allersidst, så var der mange positive takter. Sådan lyder reflektionen fra HB Køge-anfører Mike Jensen, når han evaluerer på opgøret.

“At få uafgjort mod et Superligahold er overordnet set fint nok i forhold til nogle af de præstationer, der har været på det seneste. Samtidig synes jeg, at det var en lidt mærkelig kamp. Vi havde nogle rigtig gode momenter, og så havde vi nogle virkelig svage momenter omkring deres scoringer. Det var en kamp, der gik op og ned både i forhold til mål, tempo og vores præstation. Det positive er, at vi begynder at skabe flere chancer igen. Vi virker mere farlige og mere bevægelige på den offensive tredjedel af banen, så det er opløftende,” siger Mike Jensen og kigger frem mod de forestående opgaver i NordicBet Ligaen.

// KØB BILLET: HB KØGE – FC HELSINGØR //

“Der er altid noget, vi kan tage med videre. Mod Lyngby vil det nok være vores spil på modstanderens banehalvdel. I vores angreb synes jeg, at vi skabte mere end vi ellers har haft tendens til på det seneste. Det er pil op. Så lukkede vi desværre nogle lidt atypiske mål ind, og jeg synes, at vores defensive struktur har været god på det seneste, men mod Lyngby lavede vi nogle ærgerlige fejl og gav for meget rum væk. Jeg synes faktisk ikke, at Lyngby spillede sig frem til ret meget i første halvleg, men der havde vi også nogle svagheder i vores positionering. Det hele er læring for os – vi mødte et hold er vant til at spille i et højere tempo end os, og det er en fin erfaring at få for mange af vores spillere. Så overordnet er det okay, at der både er nogle gode momenter og nogle dårlige momenter i sådan en kamp, vi kan arbejde videre ud fra nu,” siger Mike Jensen.

Mike Jensen er lige kommet tilbage fra en skadespause, og knokler nu igen på sammen med holdkammeraterne og har fokus på at fortsætte den udvikling, holdet er inde i. Selvom det ikke er blevet til en sejr i to måneder i NordicBet Ligaen, er det overskyggende fokus nemlig stadig holdets udvikling. Men Mike Jensen ser da også gerne, at holdets udvikling begynder at udmønte sig i flere sejre.

“Vi bygger hele tiden på, og det er trods alt det vigtigste i en pokalkamp som den her, når man tænker på, hvor vi er som hold lige nu. Vi er i udvikling, og det skal vi blive ved med. Det er vores prioritet nummer et. Det her var pokalturneringen, og selvom vi gerne ville have været videre til næste runde, så var det på en eller anden måde lidt en gratis kamp. Nu har vi en vigtig kamp mod FC Helsingør foran os, og det bliver med et lidt andet mind-set. Det er en af vores direkte modstandere som stillingen er lige nu, så det er selvfølgelig en enormt vigtig kamp for os. Der er for alvor point på spil igen og vi tror på, at vi tager dem, og at det bliver nu, resultaterne vender,” understreger Mike Jensen.

Kampen mod FC Helsingør spilles søndag d. 1. oktober klokken 13.00 på Capelli Sport Stadion. Køb din billet til opgøret her.

I forbindelse med kampen vil alle de frivillige medarbejdere i HB Køge og moderklubberne Køge Boldklub og Herfølge Boldklub blive hyldet for deres loyale arbejde. Læs mere om det her.

Capelli Sport