Mike Jensen: “Vi går til den og er disciplinerede”

Mike Jensen spillede en ny god kamp i HB Køgetrøjen da han og holdkammeraterne vandt 3-0 på hjemmebane mod Vendsyssel FF. Og som holdkammeraterne var Mike Jensen også rigtig godt tilfreds, da han mødte pressen efter kampen.

“Vi får igen en god start, og så sætter vi os mere og mere på tingene. Vi er gode til at kontrollere, så når Vendsyssel i perioder også har bolden, så har de den der, hvor vi gerne vil have, at de har den. Vi formår at holde dem fra chancer – de har næsten ingenting, og så scorer vi selv flotte mål. Vi går til den og er disciplinerede. Rigtig god indsats”, lyder det fra Mike Jensen, der noterede sig for sin tredje kamp for Auri Skarbalius’ tropper siden skiftet på transfervinduets sidste dag.

Og midtbaneslideren ser allerede god udvikling på holdet henover forårets første tre kampe, der har budt på syv point.

“I forhold til den første kamp, der er vi i dag i mere i kontrol, og spiller mere på vores egne præmisser. Vi er gode til enten at spille mere direkte og være fysiske, og så har vi også perioder, hvor vi spiller godt med bolden. Det kan stadig blive lidt bedre, og at vi godt vil kontrollere lidt mere med bolden, men vi får scoret nogle flotte mål – specielt det til 2-0, så det er virkelig godkendt”.

I den kommende weekend spiller HB Køge på udebane mod Silkeborg, der er en af kandidaterne til en af de to oprykningspladser.

“Det er klart, at nu har vi en på papiret lidt sværere kamp, men jeg vil sige, at hvis vi kan spille op til vores bedste og have så mange gode præstationer, ikke mindst holdmæssigt, som vi havde i dag, så har vi da en god mulighed, vil jeg vurdere.

Capelli Sport