Mike Jensen: “Vi kæmper for hinanden”

Et nederlag på 0-1 mod FC Helsingør. Vi har udfordringer med skader, men gør det alligevel fint. Hvad tænker du?

“Vores anden halvleg er god. Der er vi med, og viser energien. Vi har nogle gode indhop og nogle spillere, der kommer ind med god energi. Vi er med i kampen, men FC Helsingør styrer – de er et godt hold, og spiller godt, men vi er med og har en god følelse, og i anden halvleg er der ting vi kan bruge. Og selvom vi er hårdt ramt, så kæmper vi for hinanden – os der er tilbage, skulle jeg til at sige. Kan vi levere det, vi leverer i anden halvleg over 90 minutter i de flere kampe, så får vi flere point”.

Der er ni spillere ude med skader, og allerede på søndag venter en ny kamp her på Capelli Sport Stadion. Hvad gør vi nu?

“Vi spiller med dem, vi har klar, og fokuserer på det, og så restituerer vi i morgen, og så har vi et par gode træningsdage, og så er vi videre. Der er jo også nogle gode ting ved det. Der er blandt andet nogle unge spillere, der kommer ind, og har en anden tilgang, og kommer også med en masse energi, og kommer for at vise sig frem, og det synes jeg de gør, specielt i anden halvleg. Vi skal altid huske på, at der helt sikkert vil være nogle ting, vi kan tage med, og det vil vi forsøge på, og så skal vi nok være klar til at give den en skalle igen på søndag”.

Hvordan er moralen pt.?

“Det er klart at vi er lidt ramt på stoltheden, og måske lidt på selvtilliden, men nu skal vi tage den her anden halvleg med os, for der er noget at bygge på derfra”.

Capelli Sport