Mike Jensen: “Vi kører på”

Rutinerede Mike Jensen var naturligvis med fra start da HB Køge fredag ved middagstid tørnede sammen med FC Helsingør på Capelli Sport Stadion, der dannede ramme om opgøret, der blev spillede i høj solskin, og 30 graders varme, og foran et pænt antal fremmødte tilskuere på HB Køges hjemmebane.

“Det var en meget varm dag, og svære forhold, men det var også varmt for Helsingør, så forholdene var lige for begge hold, og jeg synes det var en okay lige kamp. Selvfølgelig er de lidt mere sammenspillede, men vi er godt med, og står distancen hele vejen, og kan vinde til sidst. Vi kører på, og så har vi stadig ting at arbejde med, men jeg tror vi kan plukke rigtig mange både gode og mindre gode ting ud fra den her kamp”, sagde Mike Jensen til HBKoge.dk kort efter en kamp, hvor HB Køge mod slutningen af kampen kæmpede sig tilbage fra 0-2 til 2-2.

Allerede i første halvleg måtte et par spillere, Nemanja Cavnic og Mathias Nielsen, forlade banen med skader, og det påvirkede naturligvis spillet, at et par så rutinerede spillere måtte udgå.

“I sådan nogle kampe her, med ekstreme forhold og et par skader, så falder vi jo lidt for den der manglende kontinuitet, som man ved, at Helsingør har. De har spillet med de samme spillere, og de samme systemer i flere år, og det er klart, at der mangler vi jo lidt, så der kommer jo et par bump på vejen, men jeg synes vi står distancen og prøver ting af. Vi skaber nogle ting, og får nogle ting imod. Vi løber, så meget vi kan, og knokler, og så synes jeg faktisk momentvis, at der er nogle rigtig fine ting. Så lad os bare blive enige om, at det var en langt bedre præstation end sidst, vi mødte dem”, lød det fra Mike Jensen med henvisning til det 0-5-nederlag, som HB Køge indkasserede mod helsingoranerne i forårssæsonen.

I fredagens træningskamp var desuden et helt nyt ansigt at finde i HB Køges startopstilling. Her var der nemlig fundet plads til den tidligere Liverpool- og Rangers-forsvarer Jon Flanagan, der torsdag blev præsenteret som ny mand i HB Køge-trøjen. Og ifølge Mike Jensen kan man allerede nu se, at HB Køge har fået en spiller, der holder et højt niveau.

“Man kan med det samme se, at det er kvalitet. Alt hvad han gør, er kvalitet. Og så er det klart, at nu skal han lige ind i gruppen, og vi skal have bygget nogle relationer, også på højresiden, og det er jo sådan nogle ting, som uanset hvad man gør, tager noget tid, men den kvalitet han bringer ind, den er stor, og den vil være et plus for os allerede nu”.

Capelli Sport