Mike: Vi missede en god mulighed

HB Køge-anfører Mike Jensen var frusteret og skuffet efter søndagens nederlag i Slagelse mod Næstved BK.

“Vi missede en god mulighed for at få tre point og det er vi selvfølgelig irriterede over. Det er altid frustrerende at tabe – det er egentlig lige meget om det så er Næstved, B.93 eller hvem vi nu spiller mod. Det er klart, bundkampen er i live nu. Men det synes jeg også den var inden kampen, så på den måde har det ikke afgjort noget,” sagde kaptajnen efter kampen.

“Der er stadig otte kampe tilbage og vi er indstillede på, at vi kommer til at være en del af den her nedrykningskamp indtil sidste spilledag. Det har kampen i dag ikke ændret på – men selvfølgelig havde det været bedre, hvis vi havde fået et point eller tre.”

Efter sidste uges 5-0-sejr over AC Horsens var der grund til optimisme i HB Køge-lejren inden opgøret mod Næstved – men det momentum blev altså ikke udnyttet.

“Det er forskellige kampe, forskellige modstandere og forskellige underlag. I dag havde vi svært ved at spille bolden på jorden, som vi gerne vil og som er en af vores styrker. Den føler vi især på hjemmebane, hvor vi har vores kunstgræs. Den her bane passede måske bedre til Næstveds styrker,” siger Mike Jensen med henvisning til blandt andet de to Næstved-scoringer, der kom efter indlæg og en dødbold.

Han understreger samtidig, at de svingende resultater er typiske for ligaen.

“Det er en lidt mærkelig liga, som er svær at blive klog på. Horsens vandt over Hillerød forleden, efter vi havde tabt stort til Hillerød og vundet stort over Horsens. Så det er et spil, hvor holdene kommer til at slå hinanden på kryds og tværs. Det gælder bare om at være der hele vejen til slut,” slutter Mike Jensen.

Næste mulighed for oprejsning for HB Køge er på fredag, hvor B.93 gæster Capelli Sport Stadion. Billetter til kampen kan købes på hbkoge.eventii.dk.

Capelli Sport