Mikkel Winterberg ny salgschef i HB Køge

HB Køge har foretaget både udskiftning og omstrukturering i klubbens salgsafdeling.

Salgschef Thomas Frisbjerg har fået et nyt job og stopper derfor i HB Køge denne sommer efter eget valg. Thomas’ afsked gav samtidig klubben mulighed for at gentænke setup’et bag NETVÆRKET og klubbens kommercielle aktiviteter, og nu er første del af kabalen blevet lagt.

HB Køges nye salgschef bliver Mikkel Winterberg, der er rekrutteret internt i klubben, hvor han har været chef for Venue Køge. Det overordnede ansvar for driften af Venue Køge beholder han, mens Celina Heinecke forfremmes til daglig leder for Venue Køge og dermed vil stå for driften af klubbens konference- og festlokaler på Capelli Sport Stadion.

”Jeg er glad for den tillid, klubben viser mig og synes kun det giver god mening for vores drift, at Venue Køges aktiviteter nu følger med mig ind i klubbens salgsafdeling. Jeg glæder mig til nu også at skulle arbejde sammen med vores mange gode, loyale samarbejdspartnere i NETVÆRKET og lave en masse fantastiske aktiviteter for alle medlemmerne,” siger Mikkel Winterberg, der tidligere var selvstændig med eget rejsebureau og har 15 års salgserfaring fra hospitality- og event-branchen.

Mikkel Winterberg bliver samtidig salgsafdelingens ansigt udadtil, mens der nu ledes efter en sulten sælger til at supplere og understøtte hans arbejde med klubbens sponsorer og samarbejdspartnere i dagligdagen.

Ændringen betyder altså også en afsked med Thomas Frisbjerg, som selv har valgt at søge andetstedshen.

“Jeg har elsket den nerve, der er i at arbejde i HB Køge og at mødes med de mange fantastiske mennesker, der er med til at gøre NETVÆRKET til noget specielt. Men der er nogle ting i mit privatliv, der ikke går op med at arbejde i en fodboldklub. Det har jeg måtte agere på, og det er nu lykkedes mig at finde et andet arbejde, der passer bedre til mig og min familie,” forklarer Thomas Frisbjerg.

Beslutningen er forståelig men ærgerlig, fortæller klubbens midlertidige administrerende direktør Jason Arnold.

“Vi havde håbet, at Thomas ville blive her længere, for han er både vellidt og dygtig til sit arbejde. Men vi respekterer og forstår hans beslutning – og glæder os over, at vi har kunnet udnytte situationen til at lave et setup, der rent strukturelt er bedre for både klubben, Venue Køge og alle vores sponsorer og samarbejdspartnere, mens vi får Mikkels kvaliteter bragt endnu bedre i spil,” siger Jason Arnold.

Thomas Frisbjerg har sidste arbejdsdag i HB Køge d. 31. Juli. Inden da vil klubben indkalde til en afskedsreception for samarbejdspartnere og sponsorer.

Capelli Sport