Mollie Belisle ny angriber i HB Køge

HB Køge er glade for at kunne præsentere Mollie Belisle som ny offensivspiller i klubben.
Mollie har de seneste måneder trænet med i klubben, og det er derfor med stor tilfredshed at der er nu er nået en aftale gældende for resten af året parterne imellem.

“Der gik ikke ret lang tid af den første træning, hun var med i, inden vi vidste, at det var en spiller, vi gerne ville tilknytte. Mollie er først og fremmest en ekstremt god afslutter og målscorer, og så er hun en klog spiller, der udover angrebspositionen også kan dække de andre offensive pladser,” siger Cheftræner Søren Randa-Boldt om tilgangen.

23-årige Mollie Belisle kommer til klubben efter senest at have været tilknyttet Kansas City Current. Mollie har tidligere optrådt for University of Georgias mandskab Georgia Bulldogs, hvorfra hun for få måneder siden også færdiggjorde sin Master i Kinesiologi.

“Det var meget stort for mig, da jeg fik muligheden for at komme til HB Køge og træne med de danske mestre, og det tog mig ikke lang tid at se, hvor unikke og helt igennem fantastiske kvinderne, staben, fansene og miljøet er her. Jeg er derfor også meget glad og taknemmelig for, at jeg nu får muligheden for at blive en del af teamet, og jeg håber på, at jeg også kan gå ind og bevise, at jeg hører til her,” fortæller Mollie Belisle og uddyber yderligere om hendes første tid i klubben.

“Det har været en smule surrealistisk at komme her og være så langt væk hjemmefra og ikke helt vide, hvad man kan forvente, men at man så bliver taget så varmt imod af kvinderne, staben og alle omkring klubben, det har bare været en fantastisk oplevelse. Min første tid i klubben har generelt været virkelig positiv, og vores træninger har været præget af et rigtig højt niveau – særligt når man også tænker på, at det kun er første uge tilbage fra ferien. Jeg er meget spændt på at se, hvor meget vi kan rykke os her i pre-season, og så tror jeg virkelig på, at vi kan se frem til en rigtig god sæson,” slutter Mollie Belisle.

Mollie får trøjenummer 24 i HB Køge og er allerede en del af opstartstræningen forud for den kommende sæson i Gjensidige Kvindeliga og UEFA Women’s Champions League.

Mollie Belisle
Født: 1. april 1999 i Atlanta, Georgia
Position: Angriber
Tidligere klubber: Georgia Bulldogs, Kansas City Current

Capelli Sport