Morten Karlsen: En todelt følelse

Cheftræner Morten Karlsen var en tydeligt skuffet mand efter fredagens kamp mod Hvidovre IF, der endte 2-2 efter særligt i anden halvleg at være præget af blå/sort dominans. Det blev “kun” til et point og det var ikke fordi, det skortede på chancer:

– Jeg synes egentlig, at vi dominerer og skaber chancer i stort set hele anden halvleg. Vi har rigelig med chancer set over hele kampen og holder egentlig dem fra det store. Derfor er det også en todelt følelse, jeg har lige nu: Det er en lortefølelse at stå med efter en kamp, hvor vi skulle have haft tre point – det kan alle se. Og samtidig er det opløftende at se et hold, der kriger sammen, skaber de chancer, vi skal og tilmed brænder et straffespark. Vi skaber det, der skal til, men samtidig er det lidt uforløst, forklarede cheftræneren,

– Det er lige så meget manglende afslutninger som det er at kunne forsvare. De to mål, de får er jo ting, som vi rendt individuelt godt kan gøre noget ved. Men det må vi jo arbejde med.

I startopstillingen var der fundet plads til Jubril Adedeji, der efter en række gode indhop i de seneste par kampe, skulle vise sig frem fra første fløjt. Det slap han ganske fint fra og krydrerede som optræden med en scoring:

– Jubril har jo budt sig til i en længere periode og vi har tit snakket om, at det var fortjent, at han startede. Han har sine forcer og løber naturligt også tør for kræfter til sidst. Høst kommer ind med den finesse og den energi. Det var også et godt indhop.

Skal Karlsen pege på én spiller, der gjorde det særligt godt i dag, så bliver det overraskende nok ikke en, der var at finde på holdkortet. I stedet er det alle mand:

– Det er lidt kliché, men jeg synes egentlig, at det er holdet, der gør det bedst i dag. Bedre end nogle af spillerne målt på individuel præstation. Det med at komme igen og igen kræver noget mentalt – at du føler, at du har overhånden. Men jeg så ingen udfald på det, selvom drengene er skuffet over ikke at være forhånd. Det var en holdindsats, der gjorde, at vi – med de positive briller – igen går fra banen uden at tabe. Med de negative briller var det jo en kamp, vi burde have vundet, slutter Morten Karlsen af.

Capelli Sport