Nabostriden: Dakkedak i fanzonen inden Næstved-kampen fredag

Shakere, MokaÏ og hård techno. I anledningen af Nabobesøget fra Næstved på fredag, inviterer HB Køge til dakkedak i GoToEvents Fanzonen inden kampen. HB Køge er glade for at kunne genoptage Nabostriden mod Næstved, der er rykket tilbage i NordicBet Ligaen til denne sæson, og disker derfor op med en denne særlige mulighed for at varme godt op til kampen i bedste Næver-stil.

Der bliver fuld smadder på musikken og hurtige hænder i baren, hvor der stanges alskens alkoholiserende sukkervand og fadøl ud til både HB Køge og Næstved-supportere.

// KØB BILLET: HB KØGE – NÆSTVED BK //

Det bliver zenzygt når Svante byder velkommen fra klokken 17.00, hvor ølboden åbner, soundboksen tændes og en masse underholdende aktiviteter rulles frem foran Capelli Sport Stadion.

Som det sig hør og bør i provinsen vil man kunne slå søm i, og det er forhåbningen, at Jæver fra Næver kigger forbi til en direkte duel imod Svante på flere af GoToEvents’ aktiviteter, som optakt til Nabostriden der skal udspilles på banen.

Så kig forbi og være med til at skabe en god stemning forud for rivalopgøret.
Der forventes mange tilskuere til kampen, så kom i god tid og vær sikker på, at du kan nå at finde din plads inden kick-off.
Der er kampstart klokken 19.00. Billetter til kampen kan købes her.

Capelli Sport