Hamzah, Nsungusi og Kyeremateng har fået dansk grund under fødderne

Efter mere end en måneds ventetid har 18-årige Abdul Hamzah, 20-årige Effiong Nsungusi Jnr. og 20-årige Kwabena Kyeremateng nu alle dansk grund under fødderne efter skiftet fra ghanesiske Inter Allies FC, der er en del af Capelli Sport-samarbejdet. De tre offensivspillere har fået alle papirer og tilladelser på plads, og er nu endelig klar til at tørne ud for HB Køge i NordicBet LIGAEN.

Læs også: Markante forstærkninger til HB Køge

Torsdag formiddag landede de således i Københavns Lufthavn, hvorfra de sammen med adm. direktør Per Rud, kørte videre til deres nye hjemmebane på Capelli Sport Stadion, og derfra videre til Herfølge, hvor de i første omgang lader sig indlogere på Akademiet i Herfølge.

“Det har taget lang tid og været en besværlig sag at få opholdstilladelserne i hus, men nu er det lykkedes og vi glæder os meget til at se dem i aktion. Der er ingen tvivl om, at vi ser et stort potentiale i de tre unge spillere, men erkender også, at det kan tage tid at komme til en ny klub, et nyt land og en ny kultur. Derfor har vi også nedsat en arbejdsgruppe, der skal sørge for, at drengene føler sig velkomne”, siger adm. direktør i HB Køge Per Rud.

Fredag aften er ghanesiske Abdul Hamzah, nigerianske Effiong Nsungusi Jnr. og ghanesiske Kwabena Kyeremateng på plads på Capelli Sport Stadion for at overvære HB Køges hjemmekamp mod Vendsyssel FF, og efter planen er de for første gang på banen sammen med deres nye holdkammerater allerede lørdag, hvor der kl. 12.00 spilles reserveholdskamp mod Roskilde KFUM på Capelli Sport Stadion.

 

 

 

Capelli Sport