Nederlag i Aalborg trods stærk holdpræstation

Det var på forhånd blevet udpeget som en af de absolut sværeste kampe i sæsonen og det blev heller ikke en kamp der kastede point af sig for HB Køge, da de fredag aften gæstede Aalborg Portland Park og AaB.

Alligevel er der grund til en hvis grad af optimisme for svanerne efter kampen. For selvom Superliga-nedrykkerne foran små 8.500 tilskuere scorede to gange og HB Køge ikke kom på tavlen, var svanerne i lange perioder af opgøret dominerende og holdt AaB fra større chancer.

To gange kom HB Køge tæt på efter en god halv times spil: først ved Efe Bayrak og få sekunder efter ved Marcus Mustac Gudmann, men AaB-keeper Posavec reddede begge forsøg og et par minutter senere var det så i stedet hjemmeholdet, der bragte sig foran på en følt afslutning fra svenske Melker Widell. I anden halvleg pressede svanerne på for en udligning, som dog lod vente på sig. Og lige som det sidste, afgørende tryk skulle sættes ind fra svanernes side, scorede hjemmeholdets indskiftede Lucas Andersen i stedet til 2-0 og dermed var det game over.

HB Køge startopstilling
1. Sebastian John
2. Marcus Mustac Gudmann
4. Nemanja Cavnic
6. Janus Seehusen
7. Mike Jensen
8. William Madsen
9. Youssef Dhaflaoui
10. Christian Tue
13. Sebastian Larsen
15. Efe Bayrak
27. Ifenna Dorgu

HB Køge indskiftninger
Jubril Adedeji for Christian Tue (46. min)
Erkan Semovski for Youssef Dhaflaoui (69. min)
Emil Villumsen for Efe Bayrak (72. min)
Niklas Jakobsen for Ifenna Dorgu (81. min)
Lukas Schmidt for William Madsen (81. min)

NordicBet Liga, 10. spillerunde
Fredag d. 22. september 2023, 19.00
8.474 tilskuere på Aalborg Portland Park

Capelli Sport