Nederlag i Fredericia

Det blev til et 3-0-nederlag for HB Køge i fredagens kamp mod FC Fredericia på det, der vil bedst kan karakteriseres som én stor offday for svanerne. Ganske kort inde i opgøret havde hjemmeholdet bragt sig foran 2-0, og så betød det ikke alverden for kampens udfald, at HB Køge sad på spillet konstant i størstedelen af de 90 spilleminutter. I stedet udnyttede Fredericia pladsen til at løbe en omstilling sent i anden halvleg og også sætte opgørets sidste scoring i kassen.

FC Fredericia 3-0 HB Køge
1-0 Nicklas Røjkjær (8. min)
2-0 Nicklas Røjkjær, straffespark (36. min)
3-0 Mikkel Wohlgemuth (86. min)

HB Køge startopstilling
1. Oskar Snorre
4. Nemanja Cavnic
5. Casper Gedsted
6. Nemanja Cavnic
7. Mike Jensen
8. Leo Walta
9. Yousef Salech
11. Joachim Rothmann
13. William Madsen
14. Jubril Adedeji
18. Jacob Trenskow

HB Køge indskiftninger
Pierre Larsen for Jubril Adedeji (46. min)
Zean Dalügge for Pierre Larsen (67. min)
Charlie Weberg for Andreas Bengtsson (84. min)

Fredag d. 3. marts 2023, 18.30
Monjasa Park, Fredericia

Capelli Sport