Nederlag i Haderslev

HB Køge tabte onsdagens NordicBet Liga-opgør imod topholdet Sønderjyske med 4-0 i en chancerig kamp, der ellers sagtens kunne have budt på en HB Køge-scoring eller to. At Sønderjyderne tog sejren kunne der dog ikke indvendes meget imod, da også de havde masser af chancer kampen igennem og altså ikke mindst var bedre til at udnytte dem end svanerne var på dagen.
Efter 20 minutters spil var hjemmeholdet kommet foran 2-0 og så var det altså svært for det unge HB Køge-hold at komme tilbage i kampen, selvom især den offensive duo Jubril Adedeji og Erkan Semovski udfordrede godt og var tæt på ad flere omgange.
I stedet lukkede hjemmeholdet endegyldigt i anden halvleg med først en straffesparksscoring og et flot langskudsmål af Atli Barkarsson.

Sønderjyske 4-0 HB Køge
1-0 Kristall Ingason (16. min)
2-0 Peter Buch Christiansen (19. min)
3-0 Mikkel Agger (59. min)
4-0 Atli Barkarsson (76. min)

HB Køge startopstilling
1. Sebastian John
4. Nemanja Cavnic
6. Janus Seehusen
8. William Madsen
10. Pierre Larsen
13. Sebastian Larsen
14. Jubril Adedeji
15. Efe Bayrak
16. Silas Hald
19. Erkan Semovski
24. Casper Jørgensen

HB Køge indskiftninger
Tobias Pedersen for Janus Seehusen (64. min)
Lukas Schmidt for Sebastian Larsen (77. min)
Emil Villumsen for Efe Bayrak (85. min)
Ifenna Dorgu for Erkan Semovski (85. min)

NordicBet Liga, 6. spillerunde
Onsdag d. 23. august 2023, 19:00
Sydbank Park, Haderslev

Capelli Sport